Update Söndag.

Hon kollar på lägenheter. I skövde. Eller... visar intresse.
Han säger att hon inte ska flytta, inte med Nova. För då kommer han nästan aldrig få träffa N. Gulligt va? Klart han vill träffa sin gulle-valp. Har han flickvän? Nää... inneboende kallas det.
Men jag kollar på lägenheter i alla fall, oavsett vad svärmor säger. Inte för att det kommer hända, men det är kul att drömma sej bort. Att fantisera om något annat.

Har varit ute med Akilles och mamma idag. Bara. Inga andra hundar eller människor. Akilles njöt som faan. Han sa "matte det här borde vi göra oftare". Visade verkligen sin bästa sida. Mii löövs him.

Fredrik är och fixar med julmaten nere på Anna Maria Roos väg, mat som jag antagligen inte kommer få njuta av, fast han skulle ta med sej lite köttbullar upp.

Nova har piggnat på sej. håller på bli sitt gamla vanliga jag -dvs ett monster. Men den här gången känns det skönt, och man kan skratta åt henne istället.
Hon har börjat sova på rygg med alla tassarna upp i vädret, det ser sött ut. Kanske skönt att vila magen och såret från tryck.
Maja är helt galen i N's tratt. Hon SKA verkligen in i den, och drar på sej den till halva kroppen ungefär, sedan ska hon bråka med sej själv, eller allra helst någon av oss.
N håller inte på med såret alls, det är jätteskönt. Nu har hon inte haft tratt på sej på hela dagen, sedan imorse och det känns verkligen jättebra.

VEEEEM är det som uppdaterar och VEEEEM är det som inte uppdaterar nu då?!
Pillutta dej!

Kommentarer
Postat av: Therése

Syftar du på mig?

2007-12-24 @ 00:25:04
URL: http://tinytoes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0