Mammas lilla älskling.

Mitt hjärta är på väg att brista. Adam skriker ffd. Nej, han har inte skrikit nonstop, men han har nog inte sovit mer än 4tim ordentlig sömn på över ett dygn, det är inte tillräckligt.
Just nu ligger han i min famn, och slumrar oroligt. Jag är grymt trött i armarna, nacke ja egentligen hela kroppen. Men får han sova ett litet tag så är det bara bra. vågar inte lägga ifrån honom nu...
Jag önskar att jag visste vad som är fel. Skulle göra vad som helst för att hjälpa honom. Men när han är matade, rapad, kräkt, ren blöja så är det inget sånt... Jag har även gått igenom vad jag ätit, han borde inte reagera på något som jag åt igår, har iaf aldrig gjort det tidigare. Idag finns det inget alls som han kan reagera på.

Ögonen går i kors, så ursäkta om det är ngt osammanhängande...

Mammas lilla älskling :,(

Vinst: Skrikig unge.

Lottie frågade mej hur det gick med mina lotto-dragningar (jag skulle vinna lite pengar så att jag kan köpa ett hus för 3,7miljoner, där hon kan bo också...) och min vinst igår var en skrikig unge. Konstigt nog finns den vinsten kvar... :(
Han började skrika igårkväll, så första delen av natten, och därefter så har han hållt på fixa och greja...
På morgonen har han också gallskrikit, nu har han skrikit så mycket att han är alldeles hes, stackarn.
Trots att han fortfarande var arg så satte jag honom i babygungan, framför OS, skidstaffet tror jag det var, DÅ blev han tyst, och bara satt och kollade. Enda tills det tog slut, och det var dags för prisutdelning, då började han gnälla igen. Sen kom curlingen, och ibörjan så höll han på lite, men blev så småningom tyst. Satt och kollade ganska länge, för att nu ha somnat ett tag.
Han är helt tokig i OS. Fattar inte. Men det viktigaste är att han inte gallskriker nu iaf. Fysjutton, jag önskar att jag visste vad som var fel. Vill ju inget annat än att hjälpa honom!


Vinnande bud.

Tjohoo! Budade precis hem den här pop-setet på tradera.
Fick auktions-tipset av Helena, tackar och bockar :)

Det är helt nytt, så inga fläckar bör finnas. Stl 68 :)



Vann den ca 22:25, och nu är det betalt! Det kallar jag bra tempo :)
Vill ha den nu nu nu :D


Tävling -monimo.

Så var det dags för ännu en tävling hos Mansondust !
Denna gång gäller det ett presentkort värt 500kr i Monimo's webbshop.



För att komma till tävlingen klicka ->> här <<-


Jag är ju själv sugen på den här barnvagnsmuffen, då det blir en smula kallt för händerna, och jag som ALLTID ALLTID tappar bort mina vantar (mitt nyaste par ligger i Lottie's bil, i Skövde. Där gör de mycket nytta för mej...), så skulle det vara kanon att redan ha såna på vagnen. Men tills dess att Adam blir lite större så är även den här intressant för hans del, slippa att hans små händer blir alldeles lila/blå av kyla.
Skulle jag vinna skulle jag troligtvis lägga till lite och beställa båda.


Smile! :D

Det blev ingen ALB idag, jag tyckte att det var för kallt. Skulle jag ha kör bil så hade jag åkt, men nu när det skulle blivit kommunalt med en hel del byten så ville jag inte... Hade jag vetat att dom gick som de skulle hade jag kunnat gjort det men eftersom det är högst tveksamt så vill jag inte bli stående i över -20°c med Adam i gud vet hur lång tid! Så vi ringde och avbokade, ska dit i mars istället.

Så vad har dagen för med sej? Inte så mycket, men ändå varit skön, då jag inte känt mej så rastlös trots att jag varit "inlåst" här hemma.
Imorgon tänkte jag dock ta mej till ett stycke Denice, F hämtar oss på kvällen så att vi slipper åka i kylan, då hade jag inte planerat in att åka.


Annars kommer veckoslutet att spenderas i Dalsland, om vädret tillåter vill säga. Adam ska få träffa lite släktingar... eller så är det dom som kommer träffa honom! :)

Imorse gick jag upp tidigt, så gick jag och tittade till lilleman, och då låg han vaken, så log jag mot honom och sa "heej" så fick jag världens största smile tillbaka! Snacka om lycka i hjärtat! :)



Mkt suddig, men smilet är ändå där :D


Botten.

Idag är en riktig skitdag, trots bra helg! Hatar när dessa dagar dyker upp... Hela jag bryts ned, tills det inte finns något kvar. Jag vill bara ligga under täcket och gråta tills allt är över, men det går inte, inte längre i vart fall.
Antar att det bara är att stå ut och hoppas att det går över. Jag antar att det ska vara såhär...






Imorgon är det Astrid Lindgrens som gäller, vi som inte varit där alls på senaste tiden.


Miffo.


Novastar.

Sitter som vanligt och slösurfar, och hamnar på barnkläder. Var inne på freshmilk.se,
och hittar två tröjor som jag bara vill ha så sjukt mycket.

 



Märket är Novastar.


Behöver jag säga mer?


Fredagen.

I fredags var vi och bowlade, och Adda var hos farmor sin. Vi åt först (jag åt thai, typ paneng, mums!) sen så satte vi oss och de drack bärs. Jag då som inte dricker bärs, tycker inte att det är gott, drack först ingenting. Sen så övertygade Fredrik mej om att iaf ta någonting... så det blev en smirnoff ice, kände av den nästan på en gång, det var ju ändå 11månader -2dagar sedan jag drack senast. Allt som allt drack jag 2Bacardi Breezer och 2 Smirnoff Ice och jag trodde jag skulle bli stenpackad, men det blev jag inte. Bowlingen gick sådär, men trevligt var det, och ärligt talat har jag aldrig varit en höjdare på det :) Men tycker ändå att det är ganska kul.

Straxt efter att vi kommit hem kom farmor med Adam, och han sov som en stock. Han hade varit vaken heeela kvällen, och ätit MASSOR. Jag klädde av honom och stoppade honom i säng (vagga lät konstigt :p) och han sov i stort sett hela natten... han brukar vakna ca var 3:e timme för mat, nu vaknade han inte fören kl 08:30 och var hungrig, så mat hade han fått hos farmor, det var det inga tvivel om iaf :D

Men självklart fick han inte mat direkt från mej då, utan urpumpad mjölk. Fast jag vet inte... Jag slutade dricka vid 22:30, pumpade ur vid 02:45, som jag slängde, och han fick mat vid 08:30, så antagligen hade han väl kunnat fått från bröstet direkt då, men kändes bättre att vänta.. så han fick direkt från mej först vid 12:30, då var jag helt säker på att inget skulle komma till honom... även fast jag vet att man säger att man kan dricka 1-2glas vid 1-2ggr/v...



Hur som haver så var det iaf väldigt trevligt, och jag behövde komma iväg lite, även om det var sjukt frustrerande att min tele inte fungerade såjag kunde inte fråga hur allt gick med Adda så mkt som jag ville :p Kanske lika skönt för farmor iofs :p

Vem?

Mottagen 2003, tror jag.

Vem älskar dej när jag fart till landet långt bort
och ej längre finns kvar?
Vem ger dej mod när du tvivlar
och ej längre känner den kraft som du har?
Vem tröstar dej då ditt inre är fullt av med sorg
som du inte rår på?
vem lyssnar till dej
då bruset från livet är högre än du vill förstå?
Ge din själ stilla ro.
Vandra vill om du tror att du vet var din inre längtan bor.
Ditt hjärta blommar, känn doften av liv.
Du är större än du nånsin tror.

Tävling.

WILLVIN Magnificent Leatherette


”Jag tävlar om en valfri skötväska värd 1095 kr från Willvin hos Carolina – var med och tävla du också!”



Jag själv är väldigt förtjust i WILLVIN Magnificent Leatherette, beige. Tycker den är superduper snygg.

Är det någon som vill tävla "åt mej" så blir jag inte ledsen, jag skulle så gärna vilja ha en ^^,


Novita.

Nu har det gått två månader.
Två månader sedan Nova försvann.
Två månader av saknad och smärta.
Två månader av tårar.

Jag trodde att jag skulle komma över det, att det bara skulle göra ont första tiden, innan jag vant mej. Att det snart skulle gå över, att jag bara skulle minnas henne med ett leende.

Men det har inte gått över. Det har inte slutat göra ont. Jag har inte vant mej. Jag tror fortfarande att hon ska komma springandes emot mej när jag öppnar dörren. Jag tror fortfarande att hon ska vifta på svansen när hon ser att man tittar på henne. Jag tror fortfarande att hon ska hjälpa mej och engagera sej i vad jag än tar mej för.

Hon var så orolig för mej när vattnet gick, hon var så orolig när jag hade ont, och jag kunde inte stödja henne genom det, jag kunde inte mer än lägga en hand under hennes nos, kolla in i hennes ögon och säga att det var okej.
Hon var så stressad den 7-8 december. Och jag kunde inte hjälpa henne. Jag kunde inte ta bort hennes rädsla, jag kunde inte ta bort hennes smärta. För hon visste. Hon visste att hon skulle bli sviken. Att jag skulle svika henne.

Jag ser fortfarande bilden av hur hon ligger på bordet, hur jag bara vill ta henne där ifrån, och rädda henne, rädda henne för något som JAG har utsatt henne för. Jag kan inte släppa synen av hur hennes tunga ramlar ut, och jag känner hur hon nu lämnar oss, och hur mycket jag bara vill skrika och få ut orden "Nej, nej. Låt detta inte hända. Jag ångrar mej. Jag vill inte göra det här." Hur jag lyssnar efter hennes hjärta, som inte slår längre, det är bara tyst. Tyst som i ett tomt, omöblerat rum, där endast ventilationen låter.


För hur rätt det än var, så känns det så hårt.



Här ser hon ut som en














Hur jävla rätt det än var,
kommer jag inte ifrån känslan av att jag har svikit henne.
Att det är mitt fel.


Dagen Härlig.

Dagen den 6februari 2010 började med att jag vaken på tok för sent, vilket innebar att när Adda sen vaknade så var jag heelt väck, men då hände (nästan) ett mirakel. Fredrik vaknade och frågade om han skulle ta honom, sagt och gjort, och jag kunde somna om (det tog väldigt lång tid ;p). Sedan slöade jag i sängen ganska länge på förmiddagen, inte direkt sov, eftersom Adda och jag petade napp, men jag slapp åtminstone gå upp.

Vid 13 åkte vi till Matte, ja okej, klockan var väl typ 13:40 när vi kom dit, men sak samma :p, som fyllde år den 2:a, så det var fika där, mycket trevligt. Det var himla lugnt, och tårtan, som i sej var väldigt enkel, var supergod.
Wilma har lekt frisör, och har klippt av sej hela sin lugg, det var inte så jättefint, men tycker ändå att det kunde vara betydligt värre.

Vid 14:30 var det dags för den årliga Nyårsrevyn, det är teatern republiken som framför den, och jag har gått varje år, i en väldans massa år, iaf ca 8år. Det är Fredriks brf som hade köpt biljetter, så att man kunde köpa av dom för 50kr istället för 180kr som de annars kostar. Sällskapet blev mamsen, och trots en lite grinig start från min sida så var det mycket trevligt och roligt.
Sedan bar det av till Grekiska Kolgrillsbaren i Rönninge för intag av middag, som min käre pojkvän stod för. Blev väldigt överraskad, för han satte bara in pengar på mitt konto, så sa han att jag och mamma hade middagen betald, Fredrik är annars inte så jättespontan, men jag blev väldigt väldigt glad, för det fanns så otroligt mycket omtanke i det hela. <3
När middagen var avklarad, som jag slängde i mej, tyvärr, för att jag blivit van att göra för att kunna ta hand om en viss mr Adda, så åkte vi runt bornsjön, det var länge sen jag åkte där sist, och det är vacker som sjutton, särskilt nu på vintern, med all snö. Också väldigt trevligt.
På vägen hem så ringer Fredrik och säger att dom ska åka ned till F's föräldrar, så mamma körde dit mej. Så där åt dom, Fredrik, Richard och Hasse, och vi kollade på melodifestivalen.
Därefter åkte vi hem, och bara var. Jag satte mej vid datorn, Fredrik spelade lite och Adda sov. Men vad härligt det var när han väl vaknade och ville äta, då det kändes som om mina bröst skulle sprängas :p


Har haft en kanondag, och jag känner mej riktigt riktigt glad. I just love this day :)

Klandra mej inte.

Sommaren/hösten 2008 bestämdes det att jag skulle flytta från Fredrik. Dec 2008 flyttade jag, Ellinor och Marcus in i min lght på grytis.
Den 14 mars 2009 blev jag gravid (konstaterat 22mars). Det var inte riktigt planerat. HAN var inte riktigt planerad. Det var inte såhär jag trodde att mitt liv skulle se ut, det var inte såhär jag hade förväntat mej.

MEN nu är det såhär, och jag har valt det här. Jag måste se efter det som är viktigast i mitt liv, vilket är min son. Det viktigaste i HANS liv är hans mamma och hans pappa. Jag måste se till att han och hans pappa får en bra relation, det är min jäkla plikt som morsa, att ge dom en chans. Därför valde jag återigen att försöka på nytt, med Fredrik. Ge oss en chans när vårat kött och blod blandades och skapade våran son. 
Att han, Fredrik, gav mej det mest underbara stöd jag någonsin kunnat få under förlossningen, förstärkte ALLA mina känslor för honom. Att ha honom där, när han hjälpte mej med lustgasen, hålla min hand, pussa på min panna, lida genom min smärta, lindra min smärta -det gjorde att alla mina känslor för honom mångdubblades fyrfalt. 
Jag är tvungen och vill försöka ge Adam en familj som består av mamma och pappa.
Därför har jag valt bort vissa delar av mitt liv, därför tillbringar jag väldigt mycket tid med F, därför släppte jag bla en vän som betydde väldigt mycket, och världens underbaraste rottweiler-hane. Därför svek jag min älskade Nova.
För att försöka ge min son det han förtjänar. För att ge honom tillgång till båda hans föräldrar så ofta det är möjligt. Därför har jag "förändrats". För att ge min son det ett barn mår bra av... ett stort och tryggt nätverk runt omkring sej.

Klandra inte mej för att jag "gett upp" vissa saker, var mamma skulle troligen göra det samma i min sits. Jag gör det jag tror är bäst för Adam. Jag gör det jag tror att han kommer må bra av.
För vad vore jag annars för mor?


Amningshjärna x 2.

Jag blir tokig på mej själv. Jag mixar ihop varenda jäkla tid jag har nuför tiden!
Jag måste verkligen skriva upp ALLT jag ska göra, om det så gäller att ringa någon, gör inte jag det så faller det totalt ur, och blir inte gjort.
Längtar tills det blir bättre, men frågan är... blir det någonsin bättre igen?
Suck...


Amningshjärna.

Idag har jag först varit på återkoll +satt in en spiral, så nu blir det inga fler ungar här inte! ;) Sådär halvskönt, inget jag direkt skulle vilja göra varje dag. Själva insättandet var väl ingen jättefara sådär, men innan när hon skulle mäta livmodern, usch och fy. Men jag tror ärligt talat att jag är väldigt känslig i livmodern, reagerade vääldigt mkt under förlossningen när bm skulle kolla hur mkt öppen jag var så reagerade jag väldigt mycket... och även när bm på mvc kände på livmodern utifrån under grav. så kändes det väldigt obehagligt också.
Men men, jag var iaf där vid 14:00, och så väntade jag, och väntade och väntade, tills en bm frågade vem jag skulle till, så när min bm kommer, så säger hon "men du skulle ju varit här kl 11:30..."
Snacka om pinsamt, jag var helt övertygad om att jag skulle varit där 14:00! Vad då amningshjärna! Fan. Måste börja använda min kalender igen, det här går inte. Nu var hon snäll, och stannade kvar extra på jobbet, för min skull, men skulle jag någon annanstans så kanske inte det hade gått. Fyfasen. Jaja, fick ju det gjort ändå, och det är ju bra :)


Sen åkte jag hem, och sedan kom Fredrik, och vi åkte tillsammans till familjerättsenheten, för att skriva på faderskapet och den delade vårdnaden (som jag inte vill, inte EGENTLIGEN, hade velat ha ensam vårdnad, men jag får anpassa mej, då han iaf hit intills är en betydligt bätte och mer engagerad far till sin son än min egen...). Jag hade sån ångest för det där, för jag trodde att dom skulle ställa frågor som "vilka har jag haft sex med under den här tiden?" "är jag trogen?" osv, då en vän till mej nyligen gjort samma sak och fått dom frågorna, men icke, hon frågade bara Fredrik om vi haft sex under perioden 14/2-14/4-2009, för det är enligt deras beräkningar någon gång då han blev till, vilket i mina ögon är en ganska lång period, deras uträkning baserade sej på hans födelsedatum och vikt, sen så skrev vi under lite papper och nu står Fredrik som far till Adam, och även som vårdnadshavare.

Efter det åkte vi till willys, och handlade bla semlor. MUMS. :) Sedan hade dom även erbjudande på blöjor, så vi har köpt två stora paket blöjor, så nu har vi ca 250st blöjor hemma, men det går ju åt några nuför tiden :)


Nu är Adam i mitt knä, och jag ska se vad han har och säga världen, det är en hel del kan jag iaf avslöja :)

RSS 2.0