Dagen.

Nu har jag städat här hemma... Gjorde en storskurning av badrummet, så nu känns det fräscht! Kattlådan tömde jag, skurade och desinficerade, så den är också helt fräsch.
Det tog sin tid, men det känns så mkt bättre när det är klart! Adam sov under tiden, men vaknade när jag nästan var klar, men godtog förvånande nog att sitta i babysittern framför tv:n tills jag var klar. Sen fick han sällskapa mej när jag tog köktet, det var nästan okej, men inte helt! :p Han fick lite mat, sen somnade han om, jag blev galet förvånad.
Jag satte fart med hallen, och skruvade upp hållaren som jag köpt till Akilles's koppel och handduk, det blev sött :)

Sen när F kom hem satte jag fart med maten, vanlig enkelt baconsås med paprik och chili, och så pasta till det. Mums! :)
Adam fick ett litet skrikryck på kvällen, då endast mamma dög, så fort han så mycket som kollade på Fredrik så började han gråta, men det gick över så småningom, annars har han haft en kanondag, med mycket sömn och många glada miner!


Sen har Akilles fått en bra vecka. I måndags så fick han ett kort viltspår och ett 500m viltspår, (död hund på kvällen som resultat :p), i tisdags åkte vi till Hamringe och gick en promenad med Helena och Leah, för att sedan fika hos mamma. Idag kom Rebecca och hämtade honom och hon och Sofie var ute med honom och Devil på långpromenad, och på detta sätt ska det fortsätta. Har haft så dåligt samvete för att han inte fått det han behöver -och förtjänar, och jag hade tänkt ändra på det (eftersom hans husse inte gör det....).

Nu ska jag snart ta och sova... ska försöka ta sovrummet imorgon, bläää!

Batteri, bilder och städ :)

Åh, jag blir så jäkla irriterad! Laddaren till min kamera är borta, och batteriet är lite ledset! (oj vad det där såg konstigt ut... kan man skriva ledset?) Jag tänkte nämligen att jag ska börja ta mer bilder igen... även om inte en bråkdel kommer ut på fb eller så, så är det värdefullt att ha...
Men det innebär också att jag måste köpa en extern hårddisk, och oskrivna cd- eller dvdskivor. Dels lägga över alla bilder jag har på den externa hårddisken, dels bränna över dom på skivor.
Jag skulle verkligen börja tokgråta om datorn kraschade och alla mina bilder försvann! Det är alla bilder på Nova, och de första bilderna på Adam osv osv. Bilder är så viktigt att ha.

Idag tänkte jag att jag skulle ta mej i kragen och städa lite... Jag har redan börjat med toaletten... men inte kommit längre än att skura toalett och handfat, men det är bättre än inget ^^,


EFIT.

Jag har många gånger velat vara med på EFIT -Ett Foto I Timmen, men har alltid alltid missat dagarna... men idag slog jag till (satte alarm på mobilen :p)

Vi börjar kl 01, innan vi la oss, för det är en sån söt bild :)

Meysan myser med Addis! <3


Kl 08. Lottie har precis vaknat och Adam är go o gla'! :)

    
Kl 09 (30). Vi har kommit på tåget, Adam är skitpigg... för att en stund senare stensova! :)


Kl 10. Satte mej på fb eftersom Adam ändå sov...

     
Kl 11. Örebro central, i väntan på Matte och Sofia.



Kl 12. I bilen, lätt trångt. Vi satt som ett gäng ihopträngda sillar :)

   
Kl 13. Adam var hungrig (enda gången han vaknade i bilen). Och jag hade för en gångs skull varit lite smart och hade pumpat ur, så mat blidde det :D


Kl 14. Pappa är glad över att få träffa sin son, efter en veckas bortavistelse.


Kl 15. Fredrik har äntligen satt upp den som knivarna sitter på, har väntat tokigt länge på det. Blev nöjd, och glad.


Kl 16 och 17. Hanling på Ica MAXI... Här är en del av det vi handlade...


Kl 18. Adam leker i hoppgunga som han fått av sin farbror.


Kl 19. Alice verkar nöjd över att matte har kommit hem! :)


Kl 20. Vi har precis bytt blöja :)


Kl 21-22. Mys med familjen ♥♥♥ Lite slitna, inte uppfixade men med massor av kärlek :)

 
Kl 23. Trötta grabbar, däckade i varsin soffa :)




Det är våran dag i bilder :)





Tävling, pris: skötväska.

Hittat en ny tävling med Willvin's skötväska! Jag håller alla tummar och tår jag har! Jag vill verkligen vinna!







Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om en valfri skötväska från Willvin.
Tävla HÄR du också!


RSS 2.0