Sanna.

Igår var min rara pojkvän här, och sov här. Det var skönt att ha honom nära. Att känna hans kropp när jag vaknade. Att irritera mej på att han alltid knölar innan han somnar.

Jag har varit hemma idag. Också. Jag och mamma var och handlade, sen vart hon arg på mej (vilket inte är speciellt ovanligt). Men jag hämtade i alla fall ut min telefon, så nu har jag hemtelefon =)

Men men. När jag kom hem, så somnade jag, och la min mobil på ljudlös. Så när jag vaknade hade Sanna tokringt 40.000 ggr ungefär, eller kanske inte riktigt 40.000grr, men nära på. Och hon sa att hon var på väg från jobbet, och att hon tänkte hälsa på mej, så hon kom och hade varsin glass med sej. Jag har aldrig sett Akilles tycka om en okänd person så mycket... han tom kärleksbet henne i armen, och när vi var ute så var han jättelugn, så som han brukar vara när vi är ensamna, så han tyckte väldigt mycket om henne... kanske för att hon är en sån lugn person?
image2


Haha, vad söt Akilles är. Det var någon ute i trappen, så stod han och vifade på svansen, för han trodde att det var någon hit... så blev han jätteledsen när ingen kom. :)

Jag håller på att göra mat... ris och korvstroganof... hemskt att äta själv. Undrar om jag någonsin kommer vänja mej vid det?
Köpte en påse godis när vi var iväg och handlade förut, och hällde upp i en söt liten skål...

Sen kom jag på att jag inte hade någonstans att ställa den, eftersom jag inte har något vardagsrumbord än... Suck.
Men imorgon ska jag hämta min tv-hylla, och det ska bli skönt.
Nej, nu ska jag äta.

Nya lägenheten.

Jo, det är väl tanken att jag ska börja blogga.
Jag sitter i min nya, egna, lägenhet. Den är ungefär 38kvm stor, en 1½:a. Nylagt ekgolv i stora rummet. Bruna gräsliga luckor i köket, och ett litet badkar i badrummet.
Jag har fortfarande inte bestämt mej ang vilken soffa jag ska ha. Men jag tror att det blir skinnsofforna iaf. Inget köksbord har jag heller... eller soffbord. Eller tvmöbel. Det är lite deprimerande.
Men jag har ju en tv iaf. Och internet. Jag har fortfarande inte fått min telefon... Så jag betalar för något som jag inte använder... eller egentligen så pröjsar jag inte för just telefonen så det är väl inte hela världen.

Första natten här, sön-mån 20-21 maj, var helt hemsk. Jag kände mej så otroligt ensam. Jag låg här och hörde alla bilar köra förbi på vägen utanför, såg alla lamporna. Sängen kändes bara stor och hemsk.
Det blev lite lättare nu när Akilles är här... han livar upp stämningen lite... eller ganska mycket. Så det är himla skönt att han är här.
Och ikväll kommer Fredrik hit och sover. Så det blir nog bra.

Jag klarade provet på FD-tekninker -kursen... och det är kul :D

Nej nu är det dags att göra i ordning något att äta... Yipiie.


Min d?rr.

RSS 2.0