Kreta.

Jajamensan, på söndag den 24:e Juni åker vi, till Kreta. Jag och min bror. :D Varför? För att jag fyller år.
Om jag har råd? Det kallas födelsedagspresent ^^,
Jag är galet glad :D Känns jättekul.
När jag gick och gjorde passet fick jag sitta där hur länge som helst, men nu när jag skulle hämta det så behövde jag bara ta en nrlapp så var det min tur. Skönt att slippa sitta där hur länge som helst, igen.
Men jag upptäckte en liten miss... Kolla noga på det här fotot...  ...så ser ni ett fint litet "F" runt halsen. :p Det var inte riktigt meningen, jag tänkte på det innan jag gick från jobbet men det var totalt bortblåst när jag tog fotot. Men men, det gör ju inget egentligen. Ska ju ändå göra ett nytt inom fem år.

Marre, på 5:an förundares över att jag heter Alexandra och har ett F runt halsen... jag sa att bara var ett speciellt sätt att stava det på :p
Vi var på "Sånga Säby" med jobbet, det var riktigt roligt. Synd att jag hamnade i en sån tråkig grupp, eller de flesta var det iaf... inte Johanna.... men ledaren... Men det var kul iaf. Ät sedan gott, och hade riktigt trevligt, absolut värt det!

Jag trivs riktigt, riktigt bra på jobbet nu. Det är inte så att jag studsar ur sängen, men när jag är där så känns det bra.
Är inne på FAC, och det gör jättestor skillnad för mej. Jag känner mej inte lika stressad och pressad. Och förhoppninsvis slipper jag flytten till 3:an, och får flytta direkt till de andra lokalerna. Jag håller tummarna för det i alla fall.
Men annars är det en ganska bra stämning på jobbet, förutom när J&J sitter och snackar skit på ett helt annat språk... Kan vara lätt irriterande ibland, så om man säger något "Neeej, vi säger inget om er" Ändå kollar dom åt vårat håll och ibland "pekar". (Suck)

 Min chef försöker ta sej upp på en tjur på Sång Säby.
 Min tötnos är trött :D
 Alex.

Jag kanske ska ta Akilles syster Freja. Hennes husse har inte riktigt tid och kommer absolut inte ha det i höst. Men vi får se... Men det blir bara foder, iaf till att börja med.
Har inga pengar att lägga ut på inköp av hund.


-I en stor, stor stormig värld, hur ska en ensam liten, liten blomma då klara sej?
-Den har ju rötter som håller fast den, blad som andas och ett huvud som lockar.


Jag tyckte om det på något sätt.


Jag tycker för övrigt att det är bra att Angelica skaffat sej en pojkvän här i Salem, för då kan hon hoppa av vid min busshållsplats, ta en cigg, snacka lite skit och sedan kila vidare. :D

Nu ska jag duscha. Tjillivipp.

Den 11 Juni 2007

Igår var jag först i Vallentuna, för att gå på lilla valentina, vilket var mkt nöjsamt... men min mage svällde alldeles enormt mycket, men det var det värt :D
Sedan åkte jag till Väsby för att köpa skor, vilket jag hittade tre par :D
Jag var där tillsammans med L(A)JT. Jag kände verkligen att jag kunde vara Alex. Alex från förr för en stund. =)
Sist vi var ute (den 5maj) så sa Fredrik när jag kom hem; "jag önskar att du var såhär jämt!"
"Hur då?"
"Såhär glad."

Och det var sant, jag var inte överdrivet glad, jag bara kände en sån otrolig lycka att ha fått träffa några som verkligen känns som vänner, igen.
Tack för söndagen, och tack för eran vänskap!

Idag kom jag till jobbet, och det kändes faktiskt ganska bra! Hade en del att göra, men inte överdrivet mkt. Kändes kul att träffa Sanna... och Mette. Pratade med Denice och Johanna om boken jag lånade ut till dom. De tyckte att den var hemsk och vidrig och så vidare. Kändes kul att ha något att diskutera.

När Fredrik kom hem så åkte vi till Maxi och köpte en-gångs-grill ochlite kött (Fredrik köpte korv) och lite så, sen åkte vi ut till ett ställe där vi kunde ha Akilles lös, så grillade vi lite... men jag rekommenderar INTE att grilla Flintastek på en en-gångs-grill... Det gick inte så bra.Men vi satt där och hade det mysigt, inget speciellt sades och ingen stress (!). Akilles njöt som tusan... kilade runt, och grävde runt en stor pinne.
När vi skulle hälla vatten på grillen så gick Fredrik ned till vattnet, Herr Nyfiken skulle såklart med, men han är ju så rädd för vatten... så jag bad Fredrik att hjälpa Akilles, och stötta honom. Akilles vågade tillslut gå ut med tåspetsarna i vattnet. Efter ett tag så tog jag av mej skorna och gick i till knäna ungefär, och Akilles följde efter, så upptäckte han att det var JÄTTEkul med vatten, (så länge han kunde stå) han skuttade och lekte som tusan. Vi kastade lite pinnar till honom, och Akilles dök med nästan hela huvudet under vattnet... han hängde inte riktigt med på det där med hur vatten verkligen fungerar :D Han var så glad, verkligen lycklig... Jag blev riktigt blöt, men det vart det värt, för han blev så stolt över sej själv att han vågade ut i vattnet.
Det blev en riktigt lyckad kväll/eftermiddag tillsammans med mina två älsklingar. Tack.


När vi kom hem stod en polisbil utanför så jag gick över till Mette för att kolla så allt var okej, så jag knackade och knackade och knackade. Till slut öppnade hon, snöming och sa "Jag har försovit mej!"
"Till vad då?"
"Jag har försovit mej!"
"Men klockan är kvart i nio, på KVÄLLEN. Det är lugnt. " :)¨

Hahaha...

Nej nu ska jag sova, duscha och sedan sova. God natt.

Tillägnat min Fredrik.

You look in my eyes
And I get emotional inside
I know it's crazy
But you touch my heart..

 


 

  I am thinking of you
In my sleepless solitude tonight
If it's wrong to love you
Then my heart just won't let me be right
'Cause I've drowned in you
And I won't pull through
Without you by my side

 

I'd give my all to have
Just one more night with you
I'd risk my life to feel
Your body next to mine
    I'd give my all for your love tonight.
 




 

Du har lärt mej att älska igen, eller snarare fått mej att lita på dej så pass mycket att jag vågar älska dej.
Du har fått mej att tro att du inte kommer göra mej illa, eller vara otrogen.
Du har gett mej förtroendet att ha din dyrbara hund varje dag, att låta mej älska honom och behandla honom som min lilla bebis.
Du lät mej bo hos dej, när jag behövde det. Du har kramat mej när jag varit ledsen och lärt mej säga förlåt. Du har fått mej att vilja förändra mej, och jag har faktiskt gjort, om en små men ändå, framsteg. Du har fått mej att förstå betydelsen av sparsamhet och förtroende.
Du har fått mej att se det underbara i barn. Och förstå det fina med att ha en familj och fira högtider med (JULAFTON 2006, mina kära firade jag faktikst! :D)

Jag är inte säker på att vi kommer vara tillsammans livet ut, långt ifrån, men jag kommer dej alltid vara tacksam för det du lärt mej, och för stunden älskar jag dej och Akilles mer än allt. Jag tycker att dina brorsbarn är underbara och är galet avundsjuk på din familj och dina föräldrar.
Med all min kärlek, respekt och ärlighet  din Alexandra


Besvikelse och jävla polisen!

Jag har varit ledig i tre dagar nu. Så jag har tvättat och fixat, inte allt för spännande, men ack så nödvändigt. :p
Sedan igår var jag och handlade lite mat (oh, shit måste ta hand om min köttfärs och lägga den i frysen...), när Lena, min fd. granne, ringer mej och säger att det finns en lite svart katt i området som är väldigt lik Smigge, jag blir alldeles extas och skyndar mej dit. Men då var den såklart borta. Så jag åkte besviket hem, och kunde inte låta bli att undra om det var han. Den hade varit ganska liten, och såg ut som den var påkörd.

Senare kom jag tillbaka för vi skulle städa ur lägenheten (faan vad jag hatar att flytta) då ropar Tompa på mej, och säger att han hittat katten igen, så vi springer iväg och där sitter den. Jag plockar upp den som ingenting (vilket andra grannar hade försökt med tidigare men då klöstes den, antagligen eftersom den hade en böld på magen) och tittar... Jo, visst var den galet liten, mager men det kunde vara min Smigge. Hittar ingen öronmärkning, men öronen var så himla skitiga så den var väl dold? Den klamra sig fast vid mej och ville inte släppa. Den ville vara kvar där, i min famn. Jag tittade på den... den hade dom där vita hårstråna på brösten, så som jag minns. Och jo visst var vänstra ögat lite mindre än det högra.
Fräste gjorde den åt Akilles, men den lät honom nosa, och "dutta" sådär som Akilles brukar på något som är spännande.

Jag och mamma tog bilen och åkte till Bagarmossen djursjukhus. Men se, det var inte min Smigge. För den hade ingen öronmärkning... och ingen chipmärkning heller. För den delen var det en hona. Man tycker ju att jag borde ha kollat det hemma, men hon ville inte att man höll på, hon kanske hade ont i benen?
Bölden var för övrig en tumör. Men vi hade lagt ned henne i en låda med en filt i, och när djursjukvårdaren tog upp henne lät hon sej undersökas sedan gick hon självmant ned i lådan. (söt.) Nu skulle vi i alla fall ta hem henne, dom kunde inte behålla henne, för i så fall skulle vi få betala, och det har man ju inte riktigt pengar till. Så jag ringde till Stockholms Katthem, och dom sa att jag skulle ta den till Västbergapolisen för Södertörnspolisen inte tog emot katter.  Vi åker dit som vänliga medborgare (dom tar betalt på polisstationen för parkeringen!! Tänk om man blivit våldtagen? Nej, tyvärr vi kan inte hjälpa dej, betala din parkering först...) så kom vi in med katten (som för övrigt span nästan hela tiden) och polisen där var skitotrevlig! Jag och min breda käft kunde inte hålla tyst, så jag blev förbannad... frågade om han var tvungen att vara så jävla otrevlig!? Men han var så trött på att få in katter och hundar osv. Men vi fick i alla fall lämna henne där. Det kändes så hemskt... jag skulle vilja vetat vad som händer med henne :(

Idag har jag varit på Säby, för flickorna tog studenten. Kul att träffa Angie. Sprang på skolsyster också, det var trevligt, henne har jag saknat. Hon skulle byta skola.
Sedan sprang jag in till Alf Anselby, och vill ha nytt intyg på all skolaktivitet som jag har gjort. Vill ju ha papper på det man var med i under gymnasiet. Inte för någon arbetsgivare kanske bryr sej, men man kanske kan lura dom att man är engagerad?

Nu ligger Akilles fisring och och ned i sängen och jäser... hans husse är på Grönalund och allt är lite knasigt.
Ska bli skönt när allt blir ordning igen, för då kanske man vet vad som händer, då blir det lite mer stabilitet, förhoppningsvis i alla fall. Jag som bestämde mej för att ha ordning i min lägenhet... nu ligger det klädpåsar (IKEA) i hela hallen och Fredriks dator står upplockad och allt ser en smula halvkaos ut. Min mamma sa att jag inte kunde bo så en månad till, då fnissade jag inombords, och tänkte hur kan hon då leva i ett kaos hela sitt liv, men int e jag en månad? :p

Jag ska ringa Agneta ang. GNLD. Tänkt ha ett party, få folk att förstå vilka bra produkter de har.
så tjingeling.

RSS 2.0