Helgen.

Ja, jag kom iväg till Sollentuna, med Maik i släptåg. Maria och Bechira skulle också dit, så jag frågade om Maik kunde sitta i hennes bil, så att jag slapp stressa hem för att han skulle ut. Han var jätteduktig, det var första gången han åkte tåg, och han skötte sej exemplarisk! Jag var så stolt! :)
Väl i sollentuna så strulade bussarna en aning, eller så var det jag som inte hittade som jag skulle, så det blev lite knas :p men men, det är petiteser! Haha. Maria ringde, och sa att dom redan var klara så de var på ge hem, så vi missade dom, vilket var väldigt synd. Jag ringde J och sa att jag inte hade någonstans att göra av Maik, men hon tyckte att vi skulle chansa på att komma in endå, det gick inte så bra, men vi löste det hela med att han fick vara i Flisans uppfödares bil, och han var grymt duktig. Dessutom fick jag riktigt mkt beröm för Maik :D
Det gick inte helt 100 på J och Flisan, men jag tyckte absolut att de var duktigast i gruppen på "lydnaden".

När vi kom hem var både Maik och jag trötta, Maik sov som en gris och jag satt mest och glodde på tv. Men jag förberedde iad för Earth Hour kl 20:30, då jag la mej i sängen och myste med djuren, vad som hände sen? Jo, jag somnade såklart :p Vaknade några timmar senare och gick ut med hynden. Därefter sov vi natten genom utan några otrevliga uppvaknanden, men däremot vaknade jag med tuppen, fast inte så tidigt som jag först trodde, med tanke på att man ställer om klockan.

Sammanfattning av helgen är att den överlag varit ganska bra. Förutom att jag missade en av årets höjdpunkter Tecnostate, Asterix =( Det gjorde ont, men jag hade inte så mkt val. Men annars var den trevlig!

Bättre? Mja, lite iaf! :)

Nu har jag varit hemma i x antal dagar, sedan sjukhusvistelsen, och jag har lust att säga att jag inte är ett dugg bättre, men det vore en fet lögn, för visst är jag bättre, jag vrider mej inte i smärtor längre, men jag är fortfarande grymt trött, det är som om kroppen vägrar ta emot sömnen som den får, den vill bara ha mer och mer. Eller så...

Busvädret har kommit till stockholm, och hela facebook är täckt av folk som klagar, jag håller med, är inte alls speciellt förtjust över att snön har återkommit, men det finns i alla fall en som är riktigt glad över snön, och det är Maik! Han började förmiddagen med att jaga löven som en tok, då det bara blåste, sen när snön hade kommit var han helt tokig, rullade och låg och kråmade sej i snön, kanske han försöker göra snöänglar? Det är svårt att låta bli att skratta när man ser honom.
Någon som är minst lika missnöjd över vädret som sin matte är Alice. Jag öppnade fönstret i mitt rum när hon satt där, så började det blåsa ganska kraftigt på henne "nej, USCH och FY" sa Alice, hoppade ned från fönsterbrädan och skakade på sej! Hehe, innekatt, javisst! :)

Imorgon ska  jag till Sollentuna, och jag hoppas verkligen att jag orkar åka, det skulle vara så kul! Så om jag ska orka gå upp, kanske det vore vettigt att gå och lägga sej nu? ;) God natt!

Sjukhus-vistelse.

Efter 3dagars sjukhus-vistelse är jag äntligen hemma!
Gud så skönt, jag har verkligen längtat hem! Och om jag är sällskapssjuk? Ja, grymt!
Jag kom in på akuten med galna buksmärtor, och blev inlagd på en gång. Smärtorna har fortsatt under hela tiden, från och till, men jag mår iaf lite bättre och hoppas verkligen att dom värsta attackerna inte kommer tillbaka...!
Jag ska tillbaka på fredag, men innan dess kommer jag inte sätta min fot på sjukhuset! :)

Så skönt att sitta i min egna soffan, vid min egna dator och min egna tv! Tjohoo!

Lite här och lite där.

Saker och ting går en smula segt igen, men det rullar iaf på.
Jag har fått hem ett ca 480liters akvarium, och det är Stort! Det är ca 15 maliwi ciclider i, +ett antal malar, så det är inte direkt så att dom behöver slåss om platsen. Efter lite råd från J, så har jag köpt lite bakteriekultur mm och det märktes ganska fort att fiskarna mådde bättre, vilket känns skönt.

Ellinor's Viktor var ute med Maik igår, och när han kom in blödde han lite, hade dragit upp ena frambenet lite, men vi la ett alsolomslag, och idag syns knappt en skråma, så det var nästan ingenting.
Fast jag tror helt klart att det var Viktor som drog upp någonting på Maikie :p

Jag har blivit rekommenderad för ett jobb, vilket gjorde mej jätteglad. Tyvärr har jag inte alla kvalikationer för det, men det kanske skulle gå att lösa, och oavsett om det inte går, och jag inte skulle börja på nytt jobb, så kändes det jättekul att få höra att någon ger ut mitt namn och nr, för att den tycker att jag skulle passa! Jag blev en smula varm i ssssjälen :)

Jag träffade fröken L. förra fredagen, och det var så jäkla kul, det var egentligen inte meningen, men det blev som det blev och reslutatet blev kanon! Jag hade en riktigt bra kväll, och kände mej otroligt avslappnad.
Fast det är klart, att man önskar att de stunderna var där oftare, men vad ska man göra, när mjölken är slut i hela jävla stan?

Nu ligger alla djuren och sover, ja, inte fiskarna förstås, men resten, och de är så mysiga. Jag skulle nog inte överleva utan djuren! De ger så otroligt mycket! De små änglarna. Eller ja, jag tycker inte att de är små änglar när man vaknar på morgonen av att en blomkruka har åkt i golvet, eller när man tittar efter Maik när han har ätit och spridit ut allt slabb över heela golvet, men annars så ^^,

Cascas Gidja von Grizzly.

I 11år har du funnits där, för att jävlas, trösta och finnas.
I 11år har vi fått glädjas åt dina upptåg.
I 11år har du funnits i våra liv, men du kommer för alltid finnas i våra hjärtan.
Ingen kommer någonsin bli som du, eller ta din plats.
Saknaden kommer bli enorm, glöm oss aldrig, för vi kommer aldrig glömma dej!
Jag älskar dej, vår älskade Cascas Gidja von Grizzly



Jag hoppas att du nu kommer kunna vila så mycket du behöver, att du kommer kunna skälla på dammsugare, morra åt gråsuggor, jaga järnpippin och löven när det blåser.




-Tårar i mänger fälls idag, imorgon och en hel del tid fram över.

RSS 2.0