LAJT-röra. -Den delikata röran.

Jag dör på mina vänner.
Läs den här biten av en konvers. mellan LAJT.

therése säger:

hejsan

Charlotte säger:

du skrev rätt

Alexandra. | säger:

haha

Alexandra. | säger:

hej

therése säger:

jag vet

Charlotte säger:

hej

*Jannicen* säger:

hej

therése säger:

jag kan det här vettu

Charlotte säger:

hej

Alexandra. | säger:

bra

Charlotte säger:

hej

Alexandra. | säger:

lottie tyst nu så får T berätta

Charlotte säger:

hej

*Jannicen* säger:

så vad tjabblar ni om?'

Charlotte säger:

jaha

Charlotte säger:

varför ska T berätta?

therése säger:

ska jag berätta?

Charlotte säger:

jag kanske vill

therése säger:

haha

Charlotte säger:

eller A

Alexandra. | säger:

MEN BERÄTTA DÅ

Charlotte säger:

eller J kanske vill?

Alexandra. | säger:

EN

therése säger:

J vet ju inget

Charlotte säger:

ne, hon kan ju inte

Charlotte säger:

moahahah

therése säger:

pucko

Alexandra. | säger:

Ja, det vore lämpligt

therése säger:

shut up

therése säger:

så här är det

therése säger:

schhh

*Jannicen* säger:

jaja

Charlotte säger:

översättning: tyst

Charlotte säger:

this is the way

therése säger:

scccccch

therése säger:

schschshcschsch

Charlotte säger:

scccccch

therése säger:

pysch

Charlotte säger:

schschshschsch

therése säger:

sch

Charlotte säger:

psch

Alexandra. | säger:

jag orkar inte med er

Charlotte säger:

fan

Alexandra. | säger:

SLUTAAA

Charlotte säger:

jag är tyst

Charlotte säger:

.

therése säger:

såhär

therése säger:

ÄR DET

Charlotte säger:

(lottie skrattar högt)



haha vaddå röra... Så gissa hur det låter när vi ses i verkligheten :D

Skövde.

Just nu är ett stycke Nova oerhört jobbig. Hon grejar och fixar. Drar i Akilles, som inte kan låta bli henne heller fast vi säger till.
Plus att det lilla kräket har morrat åt mej när jag har flyttat på henne från Akilles. Då fick hon nästan stryk! Eller så morrade jag och bet henne i läppen. Då blev hon tyst, och lade sej ned och sov. Dumma valp.
Nu satte vi in henne i köket så hon kunde röja, fast Akilles och Maja skulle kunna ha det lite lugnt ändå, men hon sitter och gnäller som en tok nu, och då kan vi absolut inte släppa ut henne, det vore verkligen inte bra.


Jag har bokat biljetter ner till Skövde nu! :D :D Så jag och Nova ska dit över nyår, ser verkligen fram emot det!
Dricka gott, äta popcorn och sjunga singstar, visst låter det mysigt :)
Jannicen kanske också ska med, sa till henne att hon skulle boka nu så att biljetterna inte blir tokdyra. 
Det kommer bli jättekul, längtar som attan!

Over and out.

Update.

Det har blivit gansla lite skrivet de senaste dagarna. Har inte orkat helt enkelt.
Idag var jag på jobbet. Oh, idag tycker jag om jobbet. Dom är så gulliga ibland. Dom tog sej tid allihoppa även fast dom inte har tid. Nettan, Kirsti, Lena, Musse. Ja, alla de små överhuvudena. Iaf dom som är närmast mej.
Rebecca och hennes kompis Cissi, som jag för övrigt har träffat tidigare genom Pierre, passade hundarna. Och jag VET att jag sa till Becca att det är lägenhetslås, alltså ett sånt lås som går igen automatiskt när man stänger, men tror ni att hon kom ihåg det? Neej, så dom var utelåsta i flera timmar, och jag kunde ju inte låsa upp heller, eftersom det var mina nycklar som dom hade låst in. Så efter ett tag så kom Fredrik hem tidigare från jobbet och låste upp. Men Akilles har iaf fått en ca 2timmars promenad och det är ju iaf något positivt! :)

Nu har vi bestämt oss. Det blir Nova i alla fall. Nova. Nova. Det är det enda namnet förutom Akira som vi kan bestämma oss för tillsammans, och Akira hade jag hellre velat ha men det är för nära Akilles, vi testade, och Akilles reagerade ganska kraftigt, vilket var synd.

Idag har Fredrik och jag satt upp gardiner, OCH flyttat ner saker i källaren, vilket känns jätteskönt.
Och eftersom jag diskade igår, mest för att jag var irriterad på mr.Ekström ser det helt okej ut här.
Soffan ska komma den här veckan, men dom har fortfarande inte hört av sej och det är tråkigt för jag vill verkligen ha den NU, nu, nuuu! Den är galet skön. Och samtidigt får vi det nya soffbordet också.
Fredrik har beställt köket, men dom har inte hört av sej än, men i mailet som han fick så står det att det är under behandling, så det kommer väl.
Sedan, när soffan har kommit antar jag, så ska databordet in i vardagsrummet, och då slipper jag höra alla dessa äckliga wow-ljud, förutom när jag kollar på tv, vilket säkert kommer öka när nya soffan kommer. Dessvärre har Fredrik bestämt att Maja och Nova INTE får vara i vardagsrummet, och det är tråkigt, men jag kan förstå honom. Nova för golvet och nya möblerna och Maja för soffan.

Jag ska hyra ut min lägenhet nu. Ellinor, Marcus och Mathias kommer och kollar på den på lördag. Dom bor nu hos F's kusin, och det är ganska ohållbart så för tillfället är allt bättre. Men vissa grejer kommer vara kvar så som soffan och antagligen sängen. Jag ska ta med mej min tv, stereo, DAMMSUGAREN (hatar Fredriks dammsugare, VERKLIGEN HATAR den) och annat småplock. Men Fredrik har endå en del plats i sin källare, så jag kan stoppa ned i lådor sånt som jag inte kan använda här.

Just just nu, mår jag BRA. Vet ni vilken otroligt UNDERBAR känsla det är?

Over and out.

Drygt!

Usch och blä. Andersson kan inte sova... Jag som tänkte gå upp vid kl 6 imorgon. Det kommer nog skita sej.
Min planering var:
Upp vid 6, fixa i ordning mej. Åka till mormor lagom till 8, vara där några timmar, möta upp Emma och sedan åka till åkersberga zoo.
Faan också. Hatar att inte kunna sova.
Fredrik ligger och sover, snusar lätt, valpen sover, snarkar som en tok, Akilles sover och snarkar stundtals och Maja sover på mina ben. Ingen som är vaken som kan hålla mej sällskap. Den enda som är vaken är Amanda på MSN, och hon ska snart gå och lägga sej.
Detta är mycket drygt vill jag bara meddela er!

Namn.

Nova, Shiva, Tindra, Thilda, Ättra, Ängla osv osv.

Vi har fortfarande inte bestämt oss än.
Kärt barn har många namn...

Några förslag? Vad tycker ni?


Man tar det man har...

Lilla tjejen fryser så mycket när vi är ute nu när det är så kallt, och vi har inte köpt något täcke, eftersom vi bestämde oss i lördagskväll och på söndagar är inte så mycket öppet.
Så rotade jag lite bland Akilles saker, då hittade jag en "fusk-polokrage" som jag använt på honom för att han inte ska frysa om halsen. Ni vet en sådan man hade när man var liten, istället för halsduk...
Så satte jag på den på henne, drog den runt magen, och satte fast med en säkerhetsnål. Hon blev toksöt :)
Man tar det man har...

Over and out.

Chihuahua?

Som jag misstänkte så har jag inte bäddat rent än... :p Men ska göra det innan det är sovdags.
Allt går bra, tjejen kissar ute som hon ska, men eftersom hon inte har täcke så fryser hon. Så går man bara utanför porten, så står hon på porten, tittar in genom rutan och gnäller.
Grannen, vars dotter har en staff-tik, såg henne så sa hon att hon trodde att det var en chihuahua. Hum, lite skillnad, hon har nog inte träffat en chihuahua valp irl. :p

Imorgon ska jag till Tumba och möta upp mrs Fruu. Hon ska Äntligen få sina ljus. Sedan har jag fundering på att åka till Åkersberga, men jag vet inte än om jag orkar, så vi får se.

Over and out.

Duktig :)

Nu känner Alex sej lite duktig! Hon har torkat golvet i hallen, (dock inte hela hallen då jag bara hade en liten svamp, så nästa del får bli senare) och diskat, och tömt kattlådan. +att jag skurade av handfatet.
Sedan funderar jag på att renbädda sängen, men vi får se hur långt jag kommer med den saken :p

Jag har fått massor av sms idag, som jag tyvärr inte orkat svara på än, men jag försöker göra det så fort jag orkar.
Ber om erat överseende!

Over and out.

Update: Akilles och Lillan.

Valpen och Akilles.
Akilles är så intresserad. Valpen låter Akilles slicka, nosa och putta, men så fort han försöker leka blir hon förbannad. Shit vad den lilla kan låta.
Inatt gick det jättebra. Förväntade mej att vi knappt skulle få sova något alls, men det har gått relativt bra, visst har jag vaknat och kollat läget men annars så, däremot tror jag inte att Akilles har sovit så mycket.
När jag skulle gå ut med dom så hade jag precis satt på dom kopplena och DÅ sätter sej lillan och kissar. YES! Varför hade hon inte kunnat vänta i 30sekunder till? Eller att jag hade varit lite snabbare. Men hon har inte bajsat inne än så länge, och det är ju ett steg framåt. Fast hon vill å andra sidan inte äta, men det kanske inte är så jättekonstigt, det är ju så mycket för lilla damen just nu. Nytt hem, nya folk, ny hund och ny katt. Men hon sover gärna hos matte.
Det känns lite jobbigt. Jag är rädd att allt ska gå fel. Stundtals känns det jättebra, men sedan kommer osäkerheten igen. Det är jättejobbigt. Dessutom har jag en ganska dålig dag, men det är lite skönt att kunna trycka undan känslorna för att koncentrera sej på Akilles och lillan. Och Maja.

Vi (Fredrik) bor ju precis brevid en skola, och jag brukar inte låta ungarna hälsa på Akilles, dom får gärna fråga vad han heter och så, men jag vill inte att dom ska hälsa, särskilt inte om dom är i klungor.
Men det var två grabbar som frågade om hundarna, särskilt en kille, så hälsade han på Akilles först, som skötte sej exemplariskt, frågade vad han hette och vad han var för ras, sedan frågade han om lillan och hälsade en snabbis på henne, så kom det fram att han hade en bulldog valp på 13veckor. Kanske var därför jag lät honom hälsa? För jag har verkligen aldrig gjort det förut. För nu senast när jag var ute med dom så kom en STOR grupp tjejer, som inte fick hälsa. Lillan blev lite skrämd när dem var så många, och när jag sa det så sa ena tjejen men då är det bäst att vi går. Jag blev så glad över den tjejen. Att hon förstod, och lyssnade och inte försökte tränga sej på.

Nej, vi har inget namn än, men jag har funderat på Wilda/Vilda. Ska fråga Fredrik vad han tycker om det när han kommer hem.

Over and out.

Valp.

I torsdags var jag och min pojkvän och kollade på 6st valpar. Av rasen APBT. Alla var jättesöta, fina i hullet och framåt, DOCK var 2st monster! Riktiga bestar!
(Där satt den, aaaigh Therése? :p)
Alexandra blev kär på en gång, men vem visste inte det? Livsfarligt att åka och titta på valpar! Min mamma sa det till mej, men så blev det i alla fall. Däremot har min rare pojkvän/särbo/nästan sambo tvekat en hel del. Med viss förståelse. Men idag, ikväll bestämde han sej för att vi skulle ta den vi ville ha, så innan han hann säga att han ångrat sej, IGEN, så kontaktade vi dom, och imorgon åker vi och hämtar liten.

Igår, fredag(förrgår), så passade jag William och Wilma, vi åkte ned till min mormor, som verkligen stordiggar dom. Hon säger att dom är så trevliga, och gulliga, och det är ju sant, för det är dom ju! :)
Sedan så när Matte kom hem började han riva deras golv i hallen,
och William hjälpte till, det såg för sött ut!
När båda barnen gått och lagt sej så satt jag och Sissi och delade på en flaska rött, smaskens var det, sedan hade hon köpt två xider, christmas, dom är så roliga att dricka. Okej, dom kanske inte är dom absolut godaste, men jag måste ändå åka till systemet och köpa dom, eftersom dom har glitter i sej!
Jag satt och irriterade Mattias hela kvällen, för jag tyckte han kunde lägga ned wow och vara trevlig istället, genom att kittla honom, men han var inte speciellt kittlig (skitligg?) så jag satt och drog ur strömsladden till hans dator i hopp om att batteriet skulle dö. Jag väntade verkligen på att han skulle bli förbannad, men det blev han inte. Andersson hade ändå ganska kul.
När klockan började närma sej 02, så kom Fredrik och hämtade mej, snäll som han är.

I morse (igår) vaknade jag av att min telefon ringde, miss S. Orkade inte svara. Så ringde hon en gång till och då svarade jag och vi bestämde att vi skulle ut med hundarna, hon har Leo, en pincher-valp på...13veckor?
Vi var i alla fall ute på ett fält nära riksten, f18, lida. Kändes som var var där i kanske 30-40 min, men när vi kollade på klockan hade vi varit ute i nära 2timmar. Akilles fick röja av sej, han var duktig med Leo, dock så sprang han på honom några gånger så stackars Leo bara rullade iväg och gnydde som tusan. Jag blev lite orolig att han skulle ha ont, men tror att det mest berodde på att det var läskigt att bli manglad av en 30kg pitbull :p.
Vädret var fint, lite kallt om fötterna annars trivdes jag jättebra. Verkligen njöt av att bara vara.
Saknar Sanna på jobbet som tusan. Ni anar inte. 

Imorgon (idag) ska jag möta Jannicen på Tekniska, vi ska kolla på en chihuahua-valp till henne. Sedan åker vi nog in mer till stan, J skulle julshoppa. Sedan är det ljusparty imorgon, men jag tror faktiskt att jag hoppar det, jag kommer antagligen ha nog med att springa ut och in med en liten parvel :)

Nu ska jag sova, Akilles ligger redan och sover, och Maja har lagt sej till ro på min vänstra hand, hur hon nu kan sova medans min hand rör sej, eftersom hon har legat där medans jag skrivit hela inlägget, men hennes problem. :)

Godnatt alla fina, hoppas ni sover gott och drömmer sött.

Over and out. 

Dagen Tisdag.

image42

Dagsform: Galen berg och dal bana.



KAMPHUNDAR.

Jag kommer alltid att få fighta för att jag har en kamphundras.
Jag kommer nog alltid få höra kommentarer, som driver mej till vansinne.
Jag var nära på att skriva att jag har valt denna hundras så får jag skylla mej själv, men än så länge har jag ju faktiskt inte valt den själv.
Jag har läst "VARFÖR väljer folk aggresiva hundraser som pitbulls-hundar (vad det nu innebär??) som sällskapshundar när man kan ha en collie, labbe osv?"
Jag har också fått den frågan "varför just en pitbull?"
JO, serni, jag kom att älska den här typen av hund, särskilt när jag träffade Sheeba.
Jag gillade den redan när Linnéa i skolan hade celica. Innan jag fick höra så mycket om kamphunds-hysterin. Jag älskar utseendet! Jag tycker om det kraftiga, massiva, muskulösa. Jag tycker att det är snyggt med deras breda käkar, deras rosett-öron och korta päls.
Jag älskar att ha dom så nära, som dessa hundar älskar. Många av dessa hundar ser så otroligt intelligenta ut, och är det också!
Dom älskar att jobba, älskar att lära sej nya saker. Men samtidigt väldigt tacksamma!
Familjen och flocken är allt för dom.

Ville bara få ut en del frustration :D

Visstja, kan ni se vilken av dessa hundar som faktiskt är en american pitbull terrier?
http://www.pitbullsontheweb.com/petbull/findpit.html

Over and out.

Nemi.



image41

Massive Pain.

Just för tillfället känner jag mej så fundersam. Ligger i Fredriks säng med Akilles på ena sidan och Maja på andra sidan.
Lyssnar på musik från you tube, och bara tänker på så mycket som varit. Jag saknar tiden då det inte fanns lika mycket krav. Visst, jag vet hur jag mådde. Men jag kunde fortfarande fly undan och låtsas. Låtsas ibland att allt var bra.

Var jag fjorton när en vän och jag skapade "bubblan"? Innanför bubblan fanns inga problem i hela världen, in i bubblan kom dom inte in. Men samtidigt, jag vet att mina ögon var så svarta då. Mörka och otroligt glasartade.
Jag såg mitt konfirmationsfoto förra veckan. Blicken är grov.
Jag vet hur mycket jag spelat också. Spelat för att jag inte orkat. Undrar hur många som undrat vad som försegår i mitt huvud utan att agera. Undrar hur många som inte sett någonting alls?

Jag vet att vi diskuterat olika åldrar för saker. När jag ser Sissi's Prullis. Inte kan jag tänka att hon om typ ett år ska ha sex. När jag ser min Wilma, inte kan jag för mitt liv se all den ilska kunna komma i henne som en tornado.
När jag ser William vill jag inte se, inte ens (mar)drömma om alla droger. Alla lögner och alla trippar. Alla skumma människor.
Jag tyckte att jag var så mogen för min ålder. Att jag klarade så mycket. Men hur var det egentligen? Var jag som alla andra 12, 13, 14, 15 osv åringar?

Hur stor var jag när jag låg i min säng den där vintern. Gråtandes, för att det gjorde så ont. För att ingen i hela världen visste. Och aldrig skulle få reda på.
Hur mogen var jag när jag la undan mina vänner för att gå vidare "uppåt". (eller det kanske var nedåt...)
Hur stark var jag när jag första gången skadade mej själv.

Hur kände jag dagen den 17April för några år sedan? Hur kändes det den 26juni samma år? Hur kändes alla ord?
Hur kändes allt våld? Allt som ingen vet, än idag.

Men idag är jag här. Folk undrar varför det är så jobbigt. Varför jag inte rycker upp mej, slutar tycka synd om mej själv, och ser framåt. För att jag inte är redo än. Jag har inte bearbetat allt än.
Speciellt inte en speciell händelse.
Därför.

Over and out.

Nemi.

Mycket har hänt, men samtidigt ingenting.
Akilles var en smula rolig igår förresten. Fredrik hade varit ute med honom på kvällen, så när dom kom in så satte han sej och gnällde. Och gnällde. Och gnällde. Så gick jag och kollade vad han ville, då hade Maja tagit en "papperbit" som ligger i förpackningar med rått kött i, för att suga upp blod, från slasken. Så han skvallrade på Maja, den fulingen. Skvallerbytta-bingbong-går i alla gårdar -slickar alla skålar....



Det här är verkligen jag ;) :

image37

Vem är den där Lottie?

Hahaha... Med tanke på Lotties fina inlägg måste jag också skriva något, om tiderna innan vuxen-livet, som vi nu har börjat inta.

Jag minns en.... fredagskväll? en kall höst 2005. En viss Lottie ringde och sa att hon var på väg till N. N som Norsborg. Jo, dit kom jag också, eller borde jag skriva Alex kanske? Drickan slank ned och "alla" (det var värsta röjjarskivan där med minst 100pers) började bli sådär lagom fulla, inte minst Lottie :p. Anders hade stora fötter, Alex och någon kille som ägde lägenheten började prata allvar. Att prata om sånt där med att "sära på benen" kan vara jobbiga saker att prata om.
När kvällen började dra sej mot sitt slut så blev jag erbjuden att sova över. Men ta soffan, det fanns inte i hela min värld. Nej, en säng ska det vara, och han kunde ju glömma att få något av mej annat än en sängkamrat. Man måste ju stå på sej!

Jag minns även morgonen efter när jag blir väckt av någon genom "plingiplingipliiing" och "aaaaaleeex" genom brevlådan, som följde av kommentaren "det KAN inte vara till mej!!!" Ett visst hat flög igenom mej men försvann lika fort som jag såg flinet i ansiktet på den högst störande människan. Hon var väldigt undrande över vissa saker, och jag kunde inte för min värld förstå hur hon kan klandra mej för att ha toapapper när jag var sjuk. Hört talas om att snyta sej?

Vet även att L's läppar kan vara hemskt röda, fruktansvärt röda, men ändå kunna yttra ordet NEJ!
Och sjunga på morgonen med två trötta, bakfulla personer som publik.
Någon gång vill jag minnas två irriterade personer som satt på en fest och surade, som en annan lyckades ta foto på. Vad det irriterades om? Jo, att jag försökte stöta på N. N som i Norsborg. Nu efteråt kan det synas ganska komiskt.
Annars kan vi nämna en krogkväll med Alex, Lottie, Simon, Stoffe och Danne. Där Alex och Lottie hamnade på golvet i ett fight om en stol. Och som slutade med kommentarena "vad händer där bak?" och "jag kan inte vända mej om för då spyr jag".

En dag i oktober 2004, på höstlovet, var Alex vääääldigt låg. Det hade hänt något och Alex mest kräktes. Då kom en viss Lottie och D1 över och vi tittade på "kärlekens språk" och den kvällen räddade mej ganska mycket. För jag fick skratta.

Även en gång när jag bjöd på en viss "konsert" och kvällen slutade på blå. Jo, det är ett ställe som jag idag inte skulle välja som första ställe, men det här skänkt en del bra minnen. Jag vet en viss Dixner som blev "ned-flussad". Och jo, visst hade han en kompis som hette Jocke?
Och några dagar efter hade ex-ragget namnsdag.

Men om man inte ska ta alla gånger som bara har innehållit alkohol (som det numer tycks göra för det mesta) så kan man ta upp SuperSnigel Börje. Han som blev BRUTALT mördad av en viss David, inför våra föräldrars förfärade ögon och öron (dock tror jag att förfäran mest var på annat än själva mordet). Eller Lotties nationalrätt; Grön pasta med grön pasta. Eller kanske de typiska parningsropen? Eller "and I will always love you"  Eller alla töntiga nätter på Lill. En med en smula alkohol och lite socker slutade i skogen med två JÄTTEskrattande små ettor, som imponerade så mycket på de stora stygga två:orna och fick dom även att misstänka att det fanns en hel del röka med i bilden, men nej, det var det ju inte.

Det har hänt några gånger att vi tillbringat timmar framför tv:n i salem och tryckt i oss popkorn. För popkorn finns alltid hemma hos familjen Ankarholm. och massor av skratt.
Och även under en viss rök-paus, när massor av konex-bilar+ambulans och polis dock upp och L vräker ur sej "~tur det är inte på våran linje" 

För att inte tala om alla nätter, dagar och kvällar framför två datorer på msn. Eller jag vet en viss fest hemma hos Stoffe, där L och en vän till Stoffe och L kom och mötte mej och min kusin Emma, första snön, och Lottie skrek "säg inte åt mej att stanna nu!" ..... "Loooottie, stanna!" Swhipps sa det så log Lottie liten på marken. Om jag skrattade? Liiite kanske.
Ibland kan man också fundera på fredagarna i skolan, ute på Säbyholms NB. Det sista året. Sista terminen. Ja, det var på DPA-lektionerna. Hur vi åkte bil på E4, södergående. Och lyssnade på musik, det var lite tufft. Eller en viss presentation, där L helt utan min vetskap pratat med guiden på parken zoo, och visste en hel del om lo-djur, som varken jag eller någon annan hade en aning om, fast efter ett tag slog det mej, jo men det där visste jag absolut något om.


Nej, hon den där L har jag delat en hel del, skratt, gråt, irritation och bara alldeles tystnad med. Hon som ingen annan har lyckats få mej smila när jag varit som lägst. Eller fått mej kikna av skratt med hennes urbota kommentarer, för trots allt är hon en av dom som betyder mest.

Vem är den där Lottie?


image32 image33     

1. Lottie kör e4 södergående.
2. Alex och Lottie för l'nge sedan
3. Simon och Lottie, fina.
4. Lottie och Norbert.
5. Lottie sjunger fiint, på fyllan såklart.

Dagen Fredag.

Dagen Fredag är här och vad har jag gjort av denna dag? Ingenting. Lat och seg är jag idag. Ont lite här och där. Känner mej lite gnällig, men om jag tar mej i kragen så kommer jag nog igång.
Idag ville jag att Fredrik skulle åka till IKEA och köpa ribb-bottnar, men icke, för han måste åka dit imorgon och beställa köket. ÄNTLIGEN. Då kan han äntligen höja värdet på lägenheten och få in topplånet.
Jag sa att jag skulle flytta in här när han gjort klart allt och han sa mest "mmm" så det skiter sej nog :p

Snart har jag nog övertygat min bror och Fredrik om att köpa en peak-jacka till mej. Jag vill verkligen ha den, den är jättevarm och skön plus att den är snygg. Vill, vill, vill! :D

Nej, undrar om jag inte ska skärpa till mej och diska lite?

Over and out.

Mycket bättre.

Jo, det funkade. Idag känns det mycket bättre. Jag har funderat och tänkte och filosoferat och nu känns det heelt okej. Då kan jag återgå till min gamla teori "men herregud det där var ju lååångt innan oss" :D

Idag ska jag åka till Sanna, skulle åkt till Jenny och Emma men Akilles är dålig i magen och jag ville inte lämna honom. Men Fredrik kan ju ta hand om honom så då kan jag passa på att träffa Sanna och hennes Leo. Ska även träffa Henke och Lucas för första gången.

Nu ska vi handla på Willys, jag är för övrigt fortfarande hemma hos Fredrik.

Puss och kram -vi ses på stan! Eller något... ;)
Over and out.

RSS 2.0