Enköping.

Igår åkte jag upp till Enköping. Tänkte att det skulle underlätta lite för Alice om hon känner igen mej när jag hämtar hem henne. Oj, hon har blivit sååå stor.
Im a Big Bad Girl two

Detta är Majas systerdotter. :)

Himla och Catla likes peak
Himla och Catla goes Peak :p
De låg och mös på min jacka. Tänk att de har exakt samma föräldrar och födda samma dag, det syns inte ellerhur? :)


För ca ett år sedan hittade jag mitt favoritthe, och varje gång jag varit i Enköping så har jag druckit det, och nästan varje gång så har jag frågat vart man kan köpa det...
Igår sa Mari att jag kunde få deras påse, gissa om jag blev nöjd? :)


Nu ska jag hoppa in i duschen, japp HOPPA in. Tjingtjing.

November-virr.

Nu är det snart den 1december och det kommer ske en del, och jag hoppas att det blir bra, då November har varit en uppslitande månad, på flera plan.
Jag har insett att jag inte pratat med så mycket vänner igen, ber om ursäkt, men det har ärligt talat varit lite mycket för mej, så jag har inte orkat. F'låt.
Jag hatar mitt virr-varr, jag tycker synd om Fredrik, jag förstår att det hela måste vara ganska svårt för honom också, inte lätt att hänga med på Andersson berg- och dalbanan :p
Jag har inte varit 'hemma' så mycket, grymt jobbigt att vara så mycket ifrån djuren, och det märks på dem att jag inte har varit här så mycket.
Akilles är typ klistrad på mej så fort jag är stilla, han lutar sej emot mej, ligger ovanpå mej i soffan, ligger på mina fötter och jag sitter vid F's dator osv. Och Maja sitter mer än gärna brevid mej där jag än är. Nova är ungefär lika klängig som vanligt ^^,

Sen har jag jobbat i snart 3veckor, det är ärligt talat kul! Men däremot så har jag sjukt ont i kroppen, och jag blir ju galet trött, särskilt eftersom jag är så illa tvungen att gå på smärtstillande för att kunna jobba, förutom idag då, då jag inte tagit en enda tablett hitintills, jätteskönt! :D
Jag har väl börjat tänka på hur bra det verkligen är för levern och så att stoppa i sej alla tabletter.
Dessutom har jag satt upp mål som ska vara avklarade senaste 30juni 2009, gällande bla. ekonomi, terapi, medicinering mm. Tror att det är en ganska rimlig tidsplan.

Jag har iaf två, nja tre personer som har underlättat lite den senaste tiden.
Den första är Ellinor. Vi bor just nu på 38kvm, hon, jag och Mackan. Det är ganska trångt, men det går relativt bra. Även fast jag vet att hon tycker att det är jobbigt att det knappt går att städa så klagar hon förhållandevis väldigt lite. Sen så är det skönt att vädra lite saker som jag hållt inne relativt länge.
Den andra är Jimmie. Vaddå alltid finnas där! Ringer man så är det nästan 100%svar, ber man om hjälp så ställer han alltid upp om han kan. Det kan vara allt från en kram, en axel att gråta ut mot till skjuts.
Den tredje personen är en vuxen var jag nära på att skriva, för jag menar det räknas ju absolut inte Ellinor och Jimmie som... men det är iaf Mari Ylitalo. Maja's uppfödare. Jag tror inte att hon vet det, men att få babbla bort en eftermiddag/kväll med henne är så skönt. Dricka thé/kaffe, röka cigg, mysa med djuren och snacka skit is the shit! ;)

Jobbet dag 1.

Jobbet gick finfint, kände mej en smula bortkommen, då det har förändrats en del, gällande rutiner och så annars var det finemang.
Imorgon har jag 'möte' med nya chefen, så efter mitt möte i tumba så får jag åka tillbaka till jobbet igen. Satte även igång min mail på jobbet, jag hade inte kollat den sedan kanske september 2007, om jag hade några mail?? Mmm, några.

[19dagar kvar...]

Trevliga jobb.

Det är ju jäkligt tur att jag iaf. har bra arbetskompisar! Musse (en chef) ringde till Nettan (min arbetsledare) som blev JÄTTEglad och sa att jag var såå välkommen, och nu precis ringde Maria O och lät jätteglad och trevlig och hälsade mej välkommen tillbaka, och checkade av läget (vi är på samma avdelning, den hör till den stora avdelningen, men är mkt mindre, och är en "barriär").
Känns ju kul att det är så positivt att komma tillbaka.
Jag har fått smärtstillande av  _ _ _ _ och det är tur för annars hade jag nog inte pallat med det här!

På torsdag är det kontraktskrivning på den nya lägenheten, då tänker vi även välja tillval så som fläckt, målning av skåpsluckor och ev. inglasning av balkongen.

Hej vad det går, om jag hänger med? Nej, inte för 5öre.

[20dagar kvar...]

FI.....lurer!

Jag är så galet arg och besviken på vården. På vården och försäkringskassan, och på regeringen. VAD för hjälp får jag när jag behöver?
VAD för hjälp har jag fått under hela den här långa perioden? Så extremt minimal, sen kastar de ut mej, med kommentaren "jo, det är ju lite olyckligt att det blir på det här sättet, eftersom du bytt handläggare mitt i allt det här." JA MEN VAD BRA DÅÅÅÅ!

Dessutom så är det ju såå konstigt att det hela tiden kommer alarmerande rapporter om att allt fler unga mår dåligt, kan det vara så att man ändå inte får den hjälp man behöver när man väl kommer till en vårdgivare!?


Japp, japp. From med imorgon så börjar jag SUGA KUUUUK igen!

Mackan.

Min nya familjemedlem...

Familjen Tuff.

Ja, hon sitter i sin lägenhet. I Salem då. Halva möblemanget är hennes, den andra är hennes sambo's. Ja, den sambon som jag haft sedan i januari månad.
Jag orkar ärligt talat inte vara hemma, just nu känns det lite väl mycket, det känns jobbigt. Behöver lite break, så jag är hos Ellinor. Lika bra att vänja sej, jag menar bor vi tillsammans här nu, så blir 3:an som ett helt hav för oss :p

Ellinor är å hämtar Mackan, och ska handla lite på vägen hem, så ska vi tillaga en fläskfilé. Som en riktig familj, som inte har pappa! ^^,
Haha, en teleförsäljare (T) ringde hit och frågade efter mej så sa Ellinor(E) att jag inte var hemma.
T: "Har du pappa hemma då?"
E: "Nja... vi har ingen sån i den här i familjen..."
T: "Nehe. Men hur gammal är du då?"
E: "23."
T: "Äh.... jahaa..." Fniss fniss hördes då i andra änden på luren...
Så hon var ganska övertygad om att vi var ett par, :p

Titta hon kan säga Faster!

Igår skulle jag på ännu en fest, men jag fixade det inte, det gick inte. På kvällen åkte vi ner till F's föräldrar istället där Ellinor, Sissi, Mattias, Richard, William och Wilma var. När vi kom låg Ellinor och sov, då hon är rejält sjuk.
Min kamera har varit borta ett tag, men jag fann den igår, och William och Wilma fick se på bilder "vem är det?" "Det är Maja!" osv.
Så kom det upp en bild på mej, så frågade jag Wilma "vem är det?" så hör jag henne säga något, jag tror inte mina öron så jag frågar igen... "Paster!" kommer som svar då! Min lilla ängel sa FASTER! :D Jag blev sååå glad. Sen när William hörde att jag frågade om så sa han att det var jag, 'mitt namn då' och då upprepade hon mitt namn.

Men hon kan iaf säga faster, och det värmde så galet mycket i faster's hjärta att jag nästan kunde ha slagit en glädjetår.
Tänk att något så litet kan betyda så mycket...!




Faster, som i att Fredrik är farbror och jag hans sambo, "ingift" faster.

Här skulle jag för övrigt ha en bild på henne, men då jag har min nya dator, och alla mina bilder på henne ligger kvar på den, så blidde det ingen.

Jimmy fucking IDIOT Arvidsson.

I fredags var det fest hemma hos Emelie&Kim. Från början så ville jag inte gå, då det hade inträffat lite incidenter, så Fredrik, Toffe och Richard åkte iväg själva. Kvällen fortskred och jag gjorde en Lottie, och blev full alldeles ensam, sen kom Toffe och hämtade mej och så åkte vi till festen.
När jag kom innanför dörren så säger en kille till mej, som jag  inte har en aning om vem det är, "ge mej!" (han syftade på ölen jag hade i en påse) "Ursäkta?" sa jag.
"Ge mej!"
"Du kan ju åtminstone presentera dej först!"
Sen så klev jag in, det var en riktigt trevlig stämning, även Athena var där, hon blev så glad när hon såg mej. Kvällen flöt på, och det mesta var fin-fint. SÅ!!! Kom den som ingen ville, eller åtminstone väldigt få, Jimmy Arvidsson. Med sej släpar dom in två stora buntar med reklam. Man kände på hela stämningen att den försvann. Om han kände det? Nej, det tror jag inte, han är väl så van vid det.
Efter en del småsaker, så sa vi att dom skulle gå där ifrån, Emelie sa att de skulle ta med sej reklamen och slänga den, då frågar J.A vart de ska slänga henne då, i plast eller? Jag såg på Emelie att hon blev väldigt klämd, och svarar honom "Ja, och vi slänger dej i skräp!"
Fredrik kommer och undrar vem faan som har hällt vin över E&K's rena tvätt och frågar om det är JA
"ÖÖÖH, ser jag ut som en vindrickare eller? Fråga Matte!!!"
"Ser HAN ut som det eller?" kläcker jag ur mej, och puttar ut honom genom dörren. "Du är inte välkommen här!"
"Vem bestämmer det?!"
"Just nu jag, för jag ingår iaf i familjen."
Efter ytterligare påtryckningar från diverse så går dom. Då har han hört tex. Sissi säga "Jag hatar JA, han är världens största IDIOT. Han är så äcklig, fyfaan." och ännu mer saker. Om man hör sånt borde man inte fundera "HUM, jag verkar inte vara så populär här, kanske ska jag kila?" men nej inte den. Usch och fy och bläääää!

Jag har hört mkt om den idioten, men aldrig träffat honom själv förut, så därför hade jag ingen personlig åtsikt, hum, det har jag nu! Och jag skapade den ganska fort, pga HANS beteende. Fyfanken för en sån dum tönt.
Okej, jag har inga problem att umgås med idioter, sådana som gör "felaktiga" val i lagens ögon, sådana som håller på med skit, så länge jag inte blir indragen, så rör det mej inte, men dom kan väl för i helvete vara TREVLIGA!? Men nej, det vet inte den idioten hur man ens stavar till. Vaddå säga HEJ när man kommer? Nej, han krossade nästan min fot under en reklambunt. U-S-C-H!!!

RSS 2.0