Jobbig magkänsla.

I förrgår skrev jag ett inlägg, som var ganska långt och bra, men jag råkade trycka bort allting, så jag blev irriterad och sket i att skriva om allt.

Jag känner mej så jävla dum.
Jag har haft sex med personer som sedan skaffat flickvänner, och det har inte hänt något efter att dom blev tillsammans, så om den tjejen tyckt att det varit drygt att jag träffat med dennes pojkvän efter, så har jag tänkt och tyckt "men herregud, det hände ju förut, innan dom. Det var ju ingenting med känslor." Osv.

Idag fick jag reda på (vilket jag ändå hade ett hum om) att Fredrik haft sex med en tjejkompis till honom. ...Det kändes så jävla drygt. Så hela kvällen har jag tänkt "men herregud, det var ju innan han träffade mej!" Men det känns ändå där nere i magen, inte att jag är orolig att han gör något nu, bara... jobbigt?
Så kommer Alex fram (inte den nuvarande Alexandra) och säger: Var hon bra?
VARFÖR ska jag fråga det för?! Det har jag väl inte med att göra?! Dessutom så äcklar det mej. Usch. Blä. Jag kan inte tänka mej det. Det går inte!
Jag förstår verkligen de tjejer som känt så förut, nu! Men jag är åtminstone glad att jag har insikt att tänka "men herregud......." Men det är ändå jobbigt.
Med hans bakrund så är det inte så konstigt att det funnits en och annan tjej, och jag VET ju att det är så, men ändå så mår jag illa vid bara tanken.
Detta är problemet med att få höra saker på sidan... men när jag frågade Fredrik om det så sa han för första gången (vad det gäller sånt här) rätt ut som det var, utan att jag behövde tjata och det var jätteskönt faktiskt.
Och det är jätteskönt att jag inte känner svartsjuka, och tanken att jag inte vill att dom ska träffas mer har inte slagit mej, men det är en obehaglig känsla i magen som inte riktigt vill ge sej. Drygt.
Så ikväll ska jag tänka på det här och komma över det innan jag somnar, eftersom han ändå är 24år, så är det inte konstigt eller fel eller något sånt att han hade ett liv innan mej. 
(starkt jobbat Andersson! ;D)

God natt. Over and out. 

Helgen.

Ja, helgen har varit väldigt bra. Åkte ju till Anita&Hasse i fredags vilket som sagt var väldigt trevligt.
Igår så var vi ute med Akilles på F18, och släppte honom ett tag. Bla i en sandgrop, så han fick röja där. Det var kul att se honom, och det är bra eftersom det är så otroligt mjuk sand där så det minimerar risken för skador. Man såg hur trött han blev efter några ggr upp och ned (en annan hade ju inte orkat en vända... :p) men då kom pitbullen fram i honom och han sprang upp och ned och hit och dit trots att han egentligen inte hade så mycket ork. Hans ögon bara lyste av glädje, han har inte varit lös på länge, eftersom han har varit ganska odräglig och det har inte funnits tillfälle, så det var härligt.
På dagen kom otroligt nog min pojkvän med det bra-iga förslaget om att gå på bio, så han och jag och Emelie&Kim gick på 1408. Den var faktiskt riktigt bra... jag är EGENTLIGEN inte så mycket för skräckisar, men den var på ett helt annat sätt. Så den var verkligen värd att se. När vi skulle beställa biljetter så såh Fredrik att "Resident Evil" gick, och den vill ju han se. Jag sa att vi kunde se den efteråt, men han skulle aldrig klara att sitta stilla 2filmer på raken.
Så idag ska vi gå på bio igen :D Dock med Matte&Sissi, Toffe och kanske ev. Kim. Kul.

Vi har också hunnit vara hos mormor idag och Akilles har verkligen lugnat ned sej. Han funkar mycket bättre ute bland folk eller hemma hos folk numer, och det är jätteskönt.
Vi åkte till Hamringe för att släppa ut Akilles, så är det en tant där som sitter och åker runt på en sån där el-rullator, så när vi kommer med bilen, så stannar hon bara och står stilla där. Så börjar hon åka förbi oss, men stannar som om hon ska säga något så jag kör ned rutan och då åker hon bara. Men vi tog i alla fall ut herr Akilles, då ser vi henne med byxorna neddragna... vet inte om hon typ var akut kissnödig med endå! Hon kan väl vara lite mer diskret tycker man ju. Akilles och Fredrik hade jagartävlingar, A tycker det är riktigt skojigt. :)

Nej nu ska jag göra mej i ordning, för det är biotajm.

Visstja, nej Therése Wilma var inte själv hemma, Amanda, deras 16åriga storasyster, var hemma.

Over and out.

Wilma, William och Sissi x4.

Tänkte uppdatera min blogg, det var ju ett tag sedan.
Jag misstänker starkt att Lottie försöker göra vad Therése kallar för "en riktig blogg". Man måste gå in där flera ggr om dagen om man vill hänga med.

Shit, jag upptäckte precis att jag hade ett hål i min nästan nyaste tröja, i armhålan, mycket irriterande! Fast det var bara yttepyttelitet, men endå! Vad gör det där, kan man ju fråga sej. Och mitt svar blir: Ingen aning.

I veckan har jag ätit lunch med jobbet två gånger och träffat sissi&matte och barnen 4dagar.
I tisdags var jag med Wilma på jobbet, eller inte på avdelningen utan på ett lunch-ställe. Dom har nästan alltid god mat, och man blir alltid övermätt. Nettan försökte få Wilma att le, vilket sket sej, däremot log hon nästan direkt när vi var på väg där ifrån, så jag tror det var ett sätt att jävlas :p
När vi kom hem la jag fröken jöken och sprang ned och hämtade William från dagis, som blev jätteglad för att jag kom, jag hade ställt mej in på att han skulle bli sur för att mamma inte kom, men så blev det inte, där emt blev han jätteledsen för att Matte&Toffe inte var kvar hemma. För övrigt så är hans ena dagis fröken min granne, och Mettes kompis.
Sedan var jag hos dom hela kvällen, fick mat och så, sedan vid 21:30 frågade jag Matte om han kunde skjutsa hem mej, men då hade han precis gått in i något i wow, så han kunde inte, tills Sissi tvingade honom :p

I onsdags hade vi lunch på sundby gård med jobbet, Ingvild har ju gått i pension, Sanna har slutat och Jenny har fått barn. Det var trevligt, och maten var helt okej. Efterrätten var perfekt :D Det var kul att träffa Sanna, jag tycker verkligen om den tjejen! :D
Sedan åkte jag med Diana till storvreten och gick hem till Sissi och dom igen. Sen tänkte jag börja röra mej hemåt vid 20-tiden, det sprack ganska rejält! Jag kom därifrån med 23-bussen tror jag :p
Väl hemma, mött av en arg katt, tog jag några tabletter och sov djupt och gott, så djupt att jag sov över en tid hos en "läkare" och att Sissi hade ringt och försökt väcka mej 5ggr :p
Men jag hann ju i alla fall upp och passa Wilma, dock ganska förstörd fortfarande. Så när Sissi och Anita kom hem fick Anita skjutsa mej hem, för jag orkade knappt vara vaken. Igår hade jag en hel slöar dag. Tills på kvällen då jag duschade, sminkade mej och fixade håret. Vi skulle hem till Anita och Hasse, för dom hade några kompisar från Dalsland uppe. Det var mycket trevligt.
Det märks att jag och Sissi träffats mer nu ett tag, men det känns skönt, hon känner min pojkvän, och det blir lite lättare.

Allt från ljuspartyt börjar flyta på nu, jag kommer få en hel del tills nästa gång, pga av att jag ändå sålde (eller folk köpte) för så pass mycket, så jag ser fram mot nästa leverans. :D

Nu ska jag sluta innan jag får spunk på den här datorn, eller snarare skärmen, för den flimmrar som tusan, högst irriterande! Tjinge-ling!

Over and out.

Bajs.

Jag har en av dom värsta perioderna någonsin just nu. Känns som jag hamnat i ett stoort svart hål, och det verkar bara finnas kala vägger omkring så jag inte kan ta mej upp, försöker jag så halkar jag bara ned igen.
Det är galet jobbigt, så är det så att du/ni försöker ringa mej och jag inte svarar, så snälla ha överseende, jag klarar inte alltid att prata, med någon. Men det ska väl så småning om må bättre... Hoppas jag.

Maja är på relativt galet humör, hon jamar, hoppar, klättrar och river. Jag ska nog ta och gå ut med henne.Så hon får spralla av sej.


Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder på Maja men det verkar skita sej... får bara in dom här:

   




Till Sanna:
Du missade (eller undkom) världens bråk på jobbet idag, Musse blev assur och satt mest och bara gapade... du kan ju gissa vem han blev arg på? Yes, José. Det handlade mest om att vi får mindre utbildning än 5:an och 6:an.

Sedan berättade Maria Molander att Katharina Slätis ska börja med det där.... oh vad heter det... specialfodret på måndag igen. Jag var nära på att fråga om det var jordnötsolja i, men jag lät bli :p

Over and out.


Om jag vann 340miljoner kronor.

Jag slog på tv:n och så var det oprah så var det en familj som hade vunnit 340miljoner (antar dock att det var dollar).
Vad skulle jag göra om jag hade 340 miljoner, kronor?


  1. Säga upp mej
  2. Köpa en villa. En enplansvilla med stora fönster, stora rum, stort ekkök. Branskamin. Ekparkett. Tapetserat. Köksö. Stor gräsmatta (tomt), lite blommor och en del buskar. Staket runt tomten.
  3. Anställa en fönsterputsare! Och någon som sköter trädgårdsarbetet.
  4. Anställa en trädgårdsmästare till min mormor.
  5. Lösa ut mormors lån.
  6. Köpa en pitbulltik. Renrasig med papper.
  7. Ge morsan pengar till hennes utbildning och ge henne ett litet hus.
  8. Köpa hus/lägenhet till min bror + körkortspengar.
  9. Fixa körkort.
  10. Köpa bil.
  11. Donera en stor summa pengar till olika katt- och hundhem.
  12. Donera pengar till cancerfonden, framför allt lung- och bröstcancer forskningen.
  13. Sätta in pengar på de barns konton som har en plats i mitt hjärta (framför allt William, Wilma och Robin, men även Ellinor's Marcus och Jenny's "Emma".).

Japp, det är nog det jag kan komma påi första hand. Sedan skulle jag vilja öppna ett hunddagis, kanske rent utav hemma, fast ha stallet en bit ned på tomten. Inte ett jättestort dagis med 50hundar eller så, men något att göra, och har man hunddagis lär man känna hundarna (i jämnförelse med penisonat). Eller kanske öppna en djurbutik (foder och tillbehör, ej djur.) Kanske starta en avel, på hund och/eller katt.

Vad skulle Du göra?

Idag har jag jobbat, slutade vid 11.00 åkte och handlade för att inse att jag inte hade några pengar, åkte hem, gjorde iordning mackor och thé och kröp upp i soffan och mös, med Maja.

Over and out.


Kiss-Maja.

Här om dagen, igår kanske det var rent av, så hände en liten olycka kan man säga.
Jag hade varit på toaletten, och kissat som tur var, när min lilla Maja skulle hoppa upp på toalettstolen som var uppfäld (hon vill alltid leka med vattnet när man tvättar händerna) hon hann inte parera och hamnade rätt ned i toastolen... Det vart bad på den katten kan jag berätta! Men hon fann sej ganska bra i att bli badad och tyckte det var jättemysigt när jag torkade henne... jobbigt om det varit en katt som HATADE vatten, då hade jag haft problem!
Så nu är hon en Kiss-Maja :p




Idag tog jag bussen ned till mormor med Maja, dit gick bra. Hon är så tuff. Åka buss var inte så jättespännande, men när vi skulle gå så trippade hon ganska bra framåt, vi mötte en hund och svansen blev STOOR :)
Hemma hos mormor hade hon jättekul med en leksak som hon fick av mormor :)

Sedan åkte jag, Fredrik och Anita till Asko och köpte en soffa+bord till Fredrik. Den soffan är galet skön, tyvärr lång lev.tid (8veckor) men det kommer bli skitsnyggt. Sen åkte vi till IKEA och han köpte en matta och en lampa, så nu har han vardagsrummet färdigköpt i stort sett. Sen ska köket rivas, sen kan jag och Maja komma och hälsa på :D

Jag sitter och väntar på att Lottie, Draken och Diesel ska komma. Men dom kommer nog inte förrens om någon timme... suck. Men det blir kul att träffa dom.

Over and out.

Bajs.

Hum, det här har verkligen varit en pestig vecka... ÄNTLIGEN fredag... vad gjorde jag imorse då? Jo jag försov mej, Nettan ingde och väckte mej kl 08:21... yiipiie!
Igår var det en fruktansvärd dag med Fredrik, Allt var verkligen bajs. Jag gick och la mej väldigt tidigt, för jag inte orkade var vaken...

Men jag fick i alla fall beröm av min chef igår, eftersom jag höll i APT:n och han sa att jag höll det jättebra, och det är kul att höra. Men det var väl kanske inte första gången jag höll i ett möte...

Akilles är här, och han är helt underbar, idag när jag var på så fruktansvärt dåligt humör, så kom han och bara mös, istället för att bara vara dryg. Maja däremot pestade sej, men det kanske kattungar ska göra?


äsch nu skiter jag i det här. Ciao!

Over and out.

RSS 2.0