Knas-Fia (eller knas-Alice?)

Härlig stil hon har den där Alice:



Haha, det ser ju bekvämt ut :p

Småskit blir stora högar i mängder.

Idag har jag varit ruggigt irriterad.
Någon gång vid 12-tiden skickade Anita ett meddelande till mej och skrev att medicinen nu fanns på apoteket, så jag kunde hämta ut den. Så jag kilade till bussen, men precis när jag kommer ut från porten ser jag att bussen går, sisådär 2min för tidigt, och eftersom det är lördag går den bara en gång i halvtimmen. På väg ned till Tumba får jag ett meddelande av A, som frågar om jag kan köpa ut en platta öl åt henne, men nej, jag kände inte att jag kunde göra det. Det känns inte bra att köpa ut, om det händer något så skulle jag få sånt dåligt samvete. Hon sa att M kunde stå för det, att han tog på sej det, men nej det spelar ingen roll, vill inte köpa ut.
Nere i Tumba gick det finemang, jag köpte lite alkoläsk på systemet, fast när jag handlat insåg jag att jag ändå inte skulle kunna dricka något, då jag går på pencillin.
Sen skulle jag köpa en dosa general white, då var det slut. Jippiiie. Så rusade jag till nästa buss, som gick till skäcklinge, bremora. Gick av bussen vid vi, för att hämta ut ett paket, så ser jag att det är världens kö, sen när det äntligen är min tur så måste jag stå i en ANNAN kö för att hämta ut paketet, så ställer jag mej där och väntar, och står ingen där, så jag får vänta i evigheter, då ser jag bussen gå.
Eftersom bussen gått, så tänkte jag att det är lika bra att börja gå så jag kan ta min buss upp, annars tar det 100år att komma hem. Så jag tar min papperskasse och halkar mej fram. Då stannar en bil och säger att den håller på släppa i botten, så jag fick bära den i famnen, JÄTTEsmidigt. Då bestämde jag att innan jag får barn SKA jag ha körkort. Det är ett mål. Kanske lite svävande, eftersom det är det är ett bra tag kvar tills jag får barn, men endå :p
Väl uppe vid brantabacken är det inte alls lång tid tills min buss ska komma (ca 6min) och så kommer bussen, som åker till nästa hållplats där den måste stanna för att bromsarna ligger på hela tiden, och det luktar bränt som sjutton. Så då var det bara att gå där ifrån ändå. På vägen hem hann jag tänka mååånga gånger, oooooh vad jag vill ha körkort+bil :p

Haha, jaa, det är ju småsaker, men ändå! Så irriterande. Men jag är ändå glad över mannen som stannade med bilen och sa att påsen var trasig, det var himla snällt, för det hade varit ännu mer irriterande om påsen spruckit helt!
Nu ska jag snart gå och lägga mej, tror att jag ska upp och träna hund imorgon.


Aj, aj, aj.

Jag har alltid fått höra -och även förstått, att tandvärk är bland den mest tröga värken man kan ha, för man kan inte sätta sej annorlunda, eller göra något för att underlätta värken. När Fredrik opererade sej, de drog ut en tand och karvade i käkbenet, så hade han kanonont. När min bror fick en infektion i en visdomstand såg han fördjävlig ut och hade riktigt, riktigt ont. Men jag har aldrig haft problem med sånt själv. Tills nu.
Jag har riktigt ont i ena visdomstanden, det är troligen infektion, och smärtan sprider sej. Inte så spännande. Och imorgon ska jag ev. till Anita, så att hon kan spola rent där, det ska tydligen göra fördjävla ont, och blir det inte bättre måste jag gå på antibiotika, och ev. dra ut tanden. Ajajaj. Tur att det finns värktabletter! :)

Sanerings-skit.

Jag har ett sånt jobb att det mycket sällan finns så mycket jobb att man får jobba övertid. Vi löser det mesta inom våran flex-ram. Sen kom beskedet i november att vi har fått springmask i två av våra rum. Det innebär att ALLA djuren nu går på avmaskningsfoder, och nu har den härliga saneringen kommit igång. Jag började jobba 100% i onsdags, fixade det i måndags, så jag misstänkte att jag inte kommer hinna med på den tiden som jag hade innan. Det första som hände var att jag jobbade över i ca 3h i onsdags. 4h i torsdags och ca 2h i fredags.
Det är sånt värdelöst jobb att sanera, usch, usch, USCH! Eller värdelöst är det inte, men shit vilket skitgöra det är! ALLT ska bytas! RUBB som STUBB!
Burar, galler, mellanlägg, flaskor, hus, bitpinnar, trassel, foder ska bytas. Sen hela labbet måste ju saneras, det innebär även att alla deras saker som är öppnat ska kastat, men sånt som går att spraya/spolas ska göras, och det innebär varje kanyl, varje kompress, allt.
På onsdag har vi (jag) det sista rummet klart, och jag längtar så mycket. Men det här är bara första omgången, det här kommer hålla på till April. BLÄ!
Men men, när skiten är klart, så hoppas jag att vi inte behöver göra detta igen, det är det som är moroten att göra det noga, att görs allt ordentligt så kommer det inte behövas göras om på väldigt väldigt länge när allt är klart! :)


Cappuccino Girl.

Text hämtad här ifrån.
Cappuccino Girl, a.k.a Maja, is living with her new mum Alexandra in Tumba,
just outside Stockholm. Nowdays they have new family member,
Nordiclight I'm a Big Bad Girl Two a.k.a Alice, who is Maja's nice.
Maja is an extremely outgoing and happy Pixie Bob who
doesn't fare anything. Not even play with big dogs.


Den markerade texten är så otroligt övernsstämmande på Maja så att det nästan är läskigt. :)
Hon drar sej verkligen inte för någonting, och är väldigt, väldigt sällan rädd eller osäker. Min tjej!


Ja, så kan man ju göra.

Om man vet med sej att man varit grymt frånvarande, och inte ställt upp som man borde, och inte hört av sej så mycket som är okej, men man ändå vill träffa personen ifråga, kanske till ett speciellt tillfälle, så kanske det inte är så konstig att man börjar en aning trevande, som för att visa att "ja, jag vet att det är grisigt, men om du ändå vill träffas, så är du väldigt välkommen".

Men det vore väl oerhört dumt att se det på det sättet? Det är väl bättre att analysera sönder det, istället för att ta det för vad det är?


S U C K.

RSS 2.0