Bra. Roligt. Nytt. Freeescht.

Okej, nu känns det lite bättre. Nu börjar jag bli taggad. Det kommer bli bra. Jag har ett ekgolv i lght i Salem som behöver fräsas om, sedan kan man lägga in det, det är inte så stort, men det kommer räcker med största sannolikhet till mitt rum på Grytis. och då känns det lite bättre. Det kommer bli bra. Ska kolla ut lite möbler som jag vill ha så blir det prima ballerina. :)

Hyresgäst.



Japp. Nu är lägenheten min (vår). Inflytt 1/12-2008. Så kan det vara serru.

Tråk-lght.

Jag och E har tittat på en ny lägenhet som sagt, och man kan ju inte säga att jag blev STÖRTförälskad, men den skulle väl funka... om man fixade i ordning den. Vi sa att vi skulle måla om mitt ev. rum, lägga trägolv i alla rum, inklusive toaletten, förutom badrummet. Och så skulle vi lägga klinkers i hallen. Ja, det är en hyresrätt, men det spelar ingen roll, jag fixar inte dom där fruktansvärda plastmattorna, de får mej att rysa.
Vi får se vad som händer, antar att vi får svar efter helgen. Och efter det så börjar väl ev. packningen.

Men kan ju ändå inte hjälpa att man är lite nyfiken, på vad svaret kommer bli :)

Krig.

Jag är så galet arg och irriterad på min blivand fd. sambo så jag skulle kunna explodera. Just nu för vi ett kaosartat krig här hemma, och det gör mej galen.
Därav hängde jag gärna med när min mamma ringde och frågade om jag skulle med och handla till mormor. Vi åkte till CityGross, och fick med oss det mesta, när jag ändå var i krokarna så handlade jag kattsand också, och hundben.
Efter det åkte vi och hämtade Johan, och sedan hem till mamma för att äta. Därefter till mormor med prylarna och sedan ut och bara köra. Herreshit vad mysigt jag har haft det. Det enda som jag har å klaga på är att jag just för tillfället har ganska mycket smärtor här och där, men annars har vi haft det riktigt riktigt bra. Johan har varit på riktigt underbart humör, och min mamma har lagat riktigt god mat. Skönt att komma hem ifrån utan att anstänga sej så mycket, jag behövde det.

Jag har köpt så att jag ska laga min "sjukhus-soppa". Kommer bli så bra :p

Har även fått ett erbjudande om visning på en lägenhet på grytstigen, är iofs 3:a i kö, men chansen är ju iaf. betydligt större än när man är på 123:e plats i kön. I så fall så är det inflytt 1/12. Me längting verry muchoooo.

Missnöjd.

Jag vill bara skrika. För det känns som om allt är skit.
Jag vet inte om det verkligen är så, men det känns så.
Utöver saker som inte går min väg så har jag blivit sjuk, det känns som om jag börjar få feber, och det är verkligen inte rätt dag! Idag ska jag till sjukgymnasten, och jag behöver verkligen gå dit! Det skulle vara så bra för mej, men har jag feber klockan 07.00 så kommer jag inte åka. Har jag inte det, så kommer jag behöva tvinga upp mej och åka.

Han med lägenheten har strulat lite, bla så kommenterar han att vi är "så unga", ja so what?! Sen så vill han ha depositionshyra, inte bara en utan två stycken, och det blir en hel del pengar, och faan. Men vi får se här senare i veckan vad som händer.
Eftermiddagen tillbringade jag med att storbråka med Fredrik, vilket resulterade i att jag bara legat i sängen halva kvällen. Mina ögon är FETT svullna, jättegulligt är det.
Jag har heller inte haft kraft att ringa fu****g fk, och det är något jag måste göra. Jag blir så arg och besviken på mej själv!

Jag måste fixa en del, men just nu skiter sej det mesta, och jag blir som helt handlingsförlamad, och jag blir inte direkt mer nöjd över mej själv då...

Fan, dags att sova, och skapa nya mardrömmar, yiippieyehhh!

Skiss.

Nu har jag gjort en slarvig skiss på lägenheten... Och nej, jag kan inte släppa den ^^,



Små mongon.

Små rara hundar. Nova har alltid från och till velat legat å sovit ovanpå Akilles, och han låter henne göra det, trots att hon aldrig någonsin skulle drömma om att låta honom göra samma sak.
Men det tuffaste är när han ligger upp och ned i soffan och hon ändå tycker att hon ska sova på honom; då ser det ut såhär...



Det ser ju lite mongo ut. Precis innan jag tog bilden så låg hon med huvudet ner, men vaknade av att jag tryckte på kameran.

Lägenhet?

Vaknade ganska sent idag, och plockade undan lätt i kök och vardagsrum. Sedan kom Richard förbi, vet inte riktigt vad han gjorde här, för han var bara här ett kort kort tag, satte sej inte ner, tog ingen fika, sen så gick han... men men.
Vid 18-tiden gick jag och Fredrik ner till hans mamma och tog bilen och Ellinor och åkte och kolla på lägenheten vi ringt på.
Herregud, det var ju sååå jävla snyggt, och vilket otroligt läge!!! Jag vill verkligen ha det. Visst det kostar en hel del, men jag tror att vi absolut kan få ihop det. Huset är byggt 2007 =nytt, fräscht. På framsidan är det en balkong, om 20m², med en dörr som gick från "mitt" rum. På baksidan, där man går in, är det en terras på hela 60m²!
Ifrån köket till "matbordsdelen/stora rummet" är det ett dubbelt burspråk, omg, galet fint. Det är väldigt insynsskyddat.
Om jag vill ha den? Liite kanske. :p


En bild, som iaf. får mej att försvinna in i tankarna om 'framtiden' ^^,

Sent om sider.

Sent om sider kommer även bilder från när Jimmie fyllde 25år +dagen efter.
         

Bild 1: Saga, Tindra, Pia, mormor, Ante.
Bild 2: Jag, i ett försök att visa hur galet bra partyhatten passade mej.
Bild 3: OTROLIGT bra bild på mej och Jimmie.
Bild 4: Tindra och Thilda har kul :)
Bild 5: Sådan mor...
Bild 6: ...sådan dotter.
Bild 7: Lena mumsar och Elli letar blåbär, skulle jag tro ;)
Bild 8: Tindra blir attackerad av m(onstret)ej.
Bild 9: Tindra hoppar på Jimmie.
Bild 10: Lena het, och hennes dotter har blivit dr. Tindra.


Det tar för lång tid att lägga upp resten, så jag skiter i det. :)

Valpbilder.

Nu har jag skaffat en ny dator, och jag är mycket nöjd. Det känns skitskönt! Köpte även en minneskortläsare, då någon tuggat sönder min sladd som är för överladdning av bilder från kameran till datorn, så nu kommer det bilder också. :D

Bilder på Alvas valpar:

Blå/ blond hane  Blå ylar/skäller :)
Blå&Röd+Gul Blå&Röd busar, Gul på väg ur bild.
 Dålig bild på Gul.

För att se fler bilder på valparna klicka här.

I'm A Big Bad Girl Two.

Bara en på fröken jöken:


Klicka på bilden för att se fler bilder på damen (nytt fönster).

Dator.

Nu har jag pratat med Mari, i 1½h, såhär mitt i natten, och det var riktigt trevligt, som alltid. Min I'm a Big Bad Girl Two har blivit riktigt stor, M sa att hon var så högbent att hon såg ut att vara allra störst av alla!
Har även fått mina AFA-pengar, som absolut inte var så mycket som jag hoppats på, mycket tråkigt! Men men, lite var det iaf, tillräckligt mycket att jag kan köpa en ny dator, då min börjar lägga av helt och hållet, som för övrigt känns jättespännande!!
Det blir en bärbar igen, hade tänkt köpa en stationär men känner att jag inte har råd att köpa det nu, så en bärbar får det bli. Har redan kollat ut vilken jag vill ha, den har det jag vill ha i stort sätt, och jag behöver ju ingen värsting-värsting, egentligen. Men ett måste, är att köpa till ett Office-paket! Jag "klarar" mej inte utan word och även inte (numer) excel, eftersom beställningarna till TupperWare görs via excel.

Nu SKA jag lägga mej, vilket jag egentligen tänkt göra i flera timmar, det har ju gått så bra för mej... Tss.

RSS 2.0