Helgen.

Ja, helgen har varit väldigt bra. Åkte ju till Anita&Hasse i fredags vilket som sagt var väldigt trevligt.
Igår så var vi ute med Akilles på F18, och släppte honom ett tag. Bla i en sandgrop, så han fick röja där. Det var kul att se honom, och det är bra eftersom det är så otroligt mjuk sand där så det minimerar risken för skador. Man såg hur trött han blev efter några ggr upp och ned (en annan hade ju inte orkat en vända... :p) men då kom pitbullen fram i honom och han sprang upp och ned och hit och dit trots att han egentligen inte hade så mycket ork. Hans ögon bara lyste av glädje, han har inte varit lös på länge, eftersom han har varit ganska odräglig och det har inte funnits tillfälle, så det var härligt.
På dagen kom otroligt nog min pojkvän med det bra-iga förslaget om att gå på bio, så han och jag och Emelie&Kim gick på 1408. Den var faktiskt riktigt bra... jag är EGENTLIGEN inte så mycket för skräckisar, men den var på ett helt annat sätt. Så den var verkligen värd att se. När vi skulle beställa biljetter så såh Fredrik att "Resident Evil" gick, och den vill ju han se. Jag sa att vi kunde se den efteråt, men han skulle aldrig klara att sitta stilla 2filmer på raken.
Så idag ska vi gå på bio igen :D Dock med Matte&Sissi, Toffe och kanske ev. Kim. Kul.

Vi har också hunnit vara hos mormor idag och Akilles har verkligen lugnat ned sej. Han funkar mycket bättre ute bland folk eller hemma hos folk numer, och det är jätteskönt.
Vi åkte till Hamringe för att släppa ut Akilles, så är det en tant där som sitter och åker runt på en sån där el-rullator, så när vi kommer med bilen, så stannar hon bara och står stilla där. Så börjar hon åka förbi oss, men stannar som om hon ska säga något så jag kör ned rutan och då åker hon bara. Men vi tog i alla fall ut herr Akilles, då ser vi henne med byxorna neddragna... vet inte om hon typ var akut kissnödig med endå! Hon kan väl vara lite mer diskret tycker man ju. Akilles och Fredrik hade jagartävlingar, A tycker det är riktigt skojigt. :)

Nej nu ska jag göra mej i ordning, för det är biotajm.

Visstja, nej Therése Wilma var inte själv hemma, Amanda, deras 16åriga storasyster, var hemma.

Over and out.

Kommentarer
Postat av: Lottie

Och var fanns Lottie i planerna? Hon ringde, men ingen svarade.

2007-10-29 @ 13:52:01
URL: http://snatscho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0