Egenlagad jordgubbssylt, mums :)

Jag skulle gå till Johan idag, för att möte upp mormor, och där stod bilen, en av dom jag "fasar" för. Jag kände mej stressad, ville att dom skulle komma snart, så jag skulle komma där ifrån. Som tur var kom dom ganska snart, jag tog mina saker och gick ganska snabbt därifrån, och slapp undan det jag inte orkade möta.
Skönt.

Jag var nere hos mormor med Akilles idag, och fick mat och gjorde egen jordgubbssylt. Den är ju så god! Så nu har jag massa sånt hemma :) Egengjord dessutom. Akilles fick sitta i lina, och han tyckte att det var jätteskoj att springa ut och hit och dit hur han själv ville. Problemet är att han är lite hårdhänt, så när han vill pussa och mysa på mormor, så blir han lite tung, och det är lite synd, annars går allt jättebra... mormor tycker att han är rolig. Men han hade några tokryck så han bara for som ett jihuu ned för backen, och vaddå stanna när repet tar slut?! Neej, man springer så man flyger tillbaka när repet tar slut, jag var lite orolig för hans nacke, men det verkade gå bra. Jag gick ned i källaren, så knackade jag i väggen och sa "kom in". Akilles rusade runt och letade efter mej, sen när han insåg att jag var i källaren sprang han ned där, och jag skrämde honom lite... han blev lite rädd, men tyckte att det var himla kul att utforska källaren :)

För övrigt har jag suttit i telefon idag, ringt försäkringskassan, fick inte fram något vettigt, ring och bokat tid hos någon jag inte kommer ihåg namnet på, men som jag i alla fall pratade med i minst 20min. Men det blir nog bra, han anpassade tiden efter min arbetstid, och det kändes bra. Plus att jag ringde Uffe-fastighetsskötaren, men han skulle komma imorgon, då min kran i badrummet läcker, fast om jag ska vara helt ärlig så fattar jag inte varför han ska komma, han kommer ändå inte kunna göra något, men han får väl skicka efter någon som kan det. Så den äntligen slutar läcka. Dessutom ska jag klaga på belysningen... lamporna utanför våra portar lyser aldrig, plus att en lampa i trappen gått sönder... så det får han nog allt fixa.

Jenny har börjat öppna sej lite, så snart snart är det nog dags, om hon inte redan har fått den lilla/lille. Jag är så spänd. Men hon hade ont, det hörde jag på henne när jag slog henne en signal idag. Hoppas allt går bra, och lycka till. Tänker på er!

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0