Renovering mm.

Igår var jag nästan sådär duktig igen! :) Eller lite iaf. Jag fixade den där bitskade-försäkringen (trygghetspaket som det så fint heter) och så tvättade jag. Hade egentligen tvättstugan imorse, men mådde så jävla dåligt att det sket sej.
Det är lite knasigt egentligen, vi hade faan mer sängkläder än vanliga kläder, i propotion. Men det är väl för att det är viktigt för mej att ha rena sängkläder, när jag är på det humöret så byts det sängkläder upp till 2grr/vecka, och då blir det en del sängkläder att tvätta.

Träffade Jimmie igår. Vi åkte hem till honom, jag har ju inte varit där, i deras nya hem. Och det är ganska kul, eftersom dom har renoverat så mycket, och vi håller på, så kan man få idéer och inspiration. Kollade även på badrummet där nere, när det plötsligt knyter sej i magen, när jag får se en viss text. Ett visst ex. hade skrivit på väggen, och det tog inte lång stund för mej att känna igen handstilen. Och det rubbar mitt psykiska mående. Bajs på honom.

Sedan åkte jag och Fredrik och åt, och sen upp till Jimmie's morsa, eftersom hon har Akilles's lillasyster, och jag  ville så gärna träffa henne. Då fick jag även träffa Tindra, Jimmie och Lena's dotter.
Jag bjöd in Lena på mitt ljusparty, hoppas hon kommer. De bjöd även oss över på middag hemma hos dom, ska bli trevligt. Tindra verkade tycka att det var kul med Akilles.
(Lena berättade en sak om Tindra:
Lena (L) och Tindra (T) satt i bilen, solen lyste ganska starkt.
T: Mamma, solen lyser i mina ögon.
L: Men titta inte rätt in i solen, den är så stark.
T: Men mina ögon lyder inte Tindra. Vi får köpa nya ögon!
L: Hahaha. Okej. Men ska mamma köpa ny Tindra varje gång Tindra inte lyder mamma?
T: ...Nej. Bara köpa nya ögon.
Hahaha. Typiskt ungar.)

Nu ska jag börja fixa i ordning mej, vi ska till Erika (Johans tjej) och grilla. Ska bli kul. Synd att Fredrik inte kan dricka bara, eftersom han går på antibiotika och smärtstillande, i väntan på operation, då han har en "påse" runt ena visdomstanden som gör att visdomstanden inte kan komma upp och opererar man inte så kan det bildas systor, som i värsta fall kan leda till elakartade tumörer, så han måste opereras hos specialist. Kul Jul. Eller så.
Men vi har ändå fixat skjuts och hundvakt, så hundarna ska vara hos Ellinor tills imorgon =vår första hundfria natt. Ska faktiskt bli lite mysigt. Bara jag och Fredrik. Och Maja förstås. Och hon kan också behöva ensamtid. Märkte det en gång när det bara var Maja inne i vardagsrummet, bara, bara hon så myste hon som faan. :D

Kommentarer
Postat av: Hellyh

Ojoj, full rulle med andra ord. Vad roligt ! Hur stor lya har ni?

2008-04-05 @ 11:43:57
URL: http://hellyh.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0