Här händer det grejor!

Oj, här händer det grejor!!
Idag har vi rivit ut plastmattan i hallen, jag har målat hela stora väggen (med grundfärg en andra gång) och Fredrik håller nu på att lägga klinkers.
Igår så satte Fredrik och Richard dit lådorna, som tidigare har krånglar eftersom man får borra nya hål, för att vi har dämpning, (det har vi på alla lådor och skåp, förutom hörnskåpen uppe och nere)men det fixade dom som sagt igår. Det som är kvar nu (innan vi tänker värdera om lght): Måla köket; Väggar+tak, måla hallen, lägga trägolvet i hallen, det är nog det som kommer ta längst tid, på sitt sätt eftersom man först ska lägga "fiskbenen", sedan måste man vänta på att det torkar och sätter sej innan man kan lägga frisen, därefter är det lackningen som är kvar, om vi inte oljar, vet inte riktigt vilket vi tar.
Det skulle vara så galet skönt att få klart. Vi vill ju göra i ordning badrum, och även tapetsera om sovrummet (igen), men det är inget som kommer göras innan omvärderingen. När den är gjord, kan man baka in topplånet i lägenheten och på så sätt sänka kostnaderna rejält, plus binda räntorna som nu ska stiga. Lite bråttom känns det! Men det är kul att se förändringarna, mot när vi först kollade på lägenheten. Kan visa före och efter bilder när det mesta är klart =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0