Sjuk.

Japp, ärade beställare, nu har ljusen kommit. Om jag har hämtat dom? Nej, tyvärr. Varför? Jo, för att Andersson har åkt på en grym influensa.
Feber som kallas duga, snorig, slemig och annat trevligt. Jag tror nästan att jag är i Lottie-klass när hon är sjuk, då kanske ni förstår...

Mina hundar blir mycket lugnare när jag är sjuk, det klär dom, sjukt mycket. Man kanske skulle vara sjuk jämt, bara för att få dom såhär? Förutom att Nova har hittat äggskal (ja, skyll på min kära sambo!), som hon tuggar på. Andersson blir jätteglad.
Men Akilles beteer sej i alla fall exemplariskt. Han tom går och tittar vad jag gör om jag går till ett annat rum, tror att han är lite orolig för sin matte, stackarn.


Jag läste förresten i någon blogg något i stil med "hur kan man skriva om sina förbannade tråkiga djur, eller sina skrikande snoriga jävla ungar, hur kul är det för andra att läsa!?!" Hum, jag vill bara tillägga att denna människa skriver nästan alltid om hur galet onykter denne blev på senaste krogbesöket och om hur folk kallar personen i fråga slampa och grejer, fast dom FAKTIKST inte känner personen.
Jaaaa, för det är ju faktiskt galet mycket intressantare att läsa om..? För mej, menar jag. Äsch, om poängen inte framgår ber jag om ursäkt, hjärnan är betydligt mycket segare idag, än (nästan) någonsin.

Kommentarer
Postat av: Hellyh

Jag förstår poängen. Krya på dej !

2008-05-21 @ 14:58:24
URL: http://hellyh.wordpress.com
Postat av: Lottie

Jo, lök är farligt, men något som inte framgick i texten var att jag gav dem del för del, alltså hann jag plocka bort det.
Och hurru, jag lider med dig. Hoppas du blir bättre snart, jag önskar ingen det som vi går igenom när vi blir såhär sjuka. Kram på dig :).

2008-05-21 @ 18:03:01
URL: http://snatscho.blogg.se
Postat av: Lottie

...?

2008-05-22 @ 13:04:06
URL: http://snatscho.blogg.se
Postat av: Hellyh

Tusen tack för din röst vännen ! Det betyder så mycket. Så fint skrivet. (= Hoppas för övrigt att det är bra med dej. Om du är hos Barbro ngn Fredag så hojta till. Kramar

2008-05-22 @ 22:28:40
URL: http://hellyh.wordpress.com
Postat av: Hellyh

Tror jag såg dej där förra Fredagen, eller om det var i Måndags? Med hundarna, vid bommen?

2008-05-22 @ 22:29:32
URL: http://hellyh.wordpress.com
Postat av: Lottie

Det här kan vi ta över telefon när det passar.

2008-05-23 @ 14:43:13
URL: http://snatscho.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0