Granskning.

Mohahaha.
Såg att min vän Helena hade blivit granskad, så jag såg till att jag blev det också. Hahaha, honär ju lite rolig den granskaren.

"Bloggaren Alexandra med "hyllan" som har mottot Mitt kaos pallar inte att dra tomsnack med någon pga biverkningar. Så ni som läser detta får absolut inte ringa så länge det inte är viktigt. Hon skriver långa inlägg och berättar i detalj hur hon tvättar sina kläder. Samt så gör hon även långa listor och besvarar dem. Man skulle vilja ha kortare texter och mer bilder. Jag vet att bloggare har roligare saker för sig men de själva vet inte om det. Hon påminner mycket till utseendet om Fergie, vad tycker ni?"


Jag anser inte att jag berättar i detalj om min tvättning, och man får absolut ringa oavsett om det är viktigt eller inte, men jag varnar för att jag inte kommer svara. Listorna gör jag inte själv, utom i mitt inlägg "Dagen Måndag."
Jag förstår inte riktigt meningen "Jag vet att bloggare har roligare saker för sig men de själva vet inte om det." så den kommer jag inte ens motargumentera. Och Fergie? Nja, det vette faan. Men så kan det vara.
Dessutom får jag ju skylla mej själv.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hahahaha ! xD

2008-03-16 @ 20:38:07
URL: http://soderbona.bloggagratis.se
Postat av: H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N af Uppsala

Du ser mycket bättre ut än Fergi men ditt kort är så litet så man ser liksom inte riktig hur du ser ut. När jag granskar letar jag alltid efter en kändis som påminner lite om bloggare.

2008-03-17 @ 00:12:55
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: H.E.R.T.I.G.I.N.N.A.N af Uppsala

får jag fråga vilken medicin det är som ger dig sådana biverkninga
och vilka biverkaningar får du ?

2008-03-17 @ 00:13:54
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: Sabine

Yes jag har gjort den själv :)

2008-03-19 @ 13:40:46
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0